EXCLUSIV: Interlopul care a bătut un medic pentru 1.000 de euro pe zi a scăpat de puşcărie!

Bogdan Bujor, tânărul cunoscut în Reşiţa pentru că a plănuit un asasinat ca să devină liderul lumii interlope, şi mâna sa dreaptă, Aaron Ungureanu (foto), au fost condamnaţi definitiv de Curtea de Apel Timişoara.

Trimişi în judecată pentru că în urmă cu patru ani i-au şantajat prin acte de violenţă şi ameninţări cu moartea pe soţii Mihaela şi Adrian Ghiţu din Bocşa, Bujor şi Ungureanu au fost găsiţi vinovaţi de ambele instanţe în faţa cărora au apărut, numai că pedepsele aplicate au fost total diferite. Judecătoria Reşiţa i-a condamnat pe fiecare dintre ei la cinci ani de închisoare cu executare, Bujor pentru şantaj, iar Ungureanu pentru complicitate la şantaj, lovire şi alte violenţe. Cei doi indivizi au făcut recurs şi au avut câştig de cauză, deoarece Curtea de Apel Timişoara le-a admis căile de atac. „Sentinţa Judecătoriei Reşiţa a fost casată, instanţa de recurs dispunând pentru clientul meu Ungureanu în loc de cinci ani închisoare cu executare, trei ani cu suspendare sub supraveghere”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin. Bujor a primit şi el o pedeapsă mai blândă, doar patru ani de puşcărie cu executare. El va sta în spatele gratiilor însă mult şi bine, fiind condamnat într-un alt dosar pentru constituire de grup infracţional organizat şi tentativă de omor.

În perioada septembrie – octombrie 2009, firma lui Bujor a executat unele lucrări la un imobil aparţinând soţilor Ghiţu. Deşi au achitat contravaloarea lucrărilor, Bujor le-a solicitat nejustificat încă 3.000 de euro, exercitând acte de ameninţare şi şantaj. Maşina le-a fost stropită cu vopsea şi ulterior incendiată cu un cocktail molotov. În 1 decembrie 2009, Mihaela Ghiţu fost îmbrâncită şi bătută cu o bâtă de baseball în cabinetul medical, solicitându-i-se să-i plătească „datoriile” lui Bogdan Bujor. „Începând cu data de 20.10.2009, în repetate rânduri, a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi cu moartea, cu distrugerea bunurilor părţilor vătămate, Adrian şi Mihaela Ghiţu, în scopul de a-i constrânge pe aceştia să plătească o presupusă datorie de 3.000 de euro pentru care a pretins penalităţi zilnice de 1.000 de euro”, au reţinut procurorii în rechizitoriu.

 

foto: Facebook

Comments

 1. Anunturi ziare Hunedoara says:

  Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare Hunedoara.
  Ziarul Hunedoreanului anunturi, Ziarul Hunedoreanului mica publicitate, anunturi auto Ziarul Hunedoreanului, Ziarul Hunedoreanului anunt online.
  Deasemenea puteti publicare anunturi Glasul Hunedoarei, Glasul Hunedoarei online, anunturi Glasul Hunedoarei, Anunturi Glasul Hunedoarei
  Adevarul Banat anunturi, Adevarul Banat mica publicitate, Agenda anunturi mica Publicitate, Agenda anunt, Anunt Agenda, Replica de Hunedoara anunturi, Replica online anunturi, Ziarul Replica anunt.
  Publitim anunturi auto, Anunturi Timisoara Publitim, Ziarul Publitim anunturi, Matrimoniale anunturi Publitim 0768.44.11.33, 0721.08.08.10