FOTO/VIDEO: Marijuana, în târgul de la Reşiţa! A renunțat la droguri și vinde amulete

Surpriză mare pentru vizitatori la unul dintre standurile cu gablonţuri ale târgului care are loc în aceste zile în oraşul de pe Bârzava.

Fata rea din showbiz-ul românesc, aşa cum era cunoscută cândva Dana Coteanu, alias Marijuana, a părăsit scena hip-hop şi îşi încearcă acum norocul în artizanat. După o perioadă grea, în care drogurile au adus-o într-un hal fără de hal, “cea mai fidelă fată” şi soţul ei, Sebastian Jean, s-au apucat de confecţionat manual brăţări, cercei, medalioane, pandantive şi tot felul de alte bijuterii. “Firma încă nu e gata, dar se va numi Marijuana. Este în curs de înființare“, a declarat fosta vedetă pentru Express de Banat. Vestea bună pentru cei care încă o admiră pe Dana este că aceasta a renunțat la definitiv la droguri. “Droguri?! Ce sunt alea? Singurele pe care le consum sunt cele de la farmacie, mai ales acum, că sunt răcită”, a spus Marijuana.

Sponsor pentru soţ

Sebastian, soţul fostei artiste, e gata să urce şi el pe scenă. Ea îl sprijină, atât moral, cât şi financiar, chiar dacă asta îi atrage critici din toate părţile, inclusiv de la tatăl său. “Cu tata nu sunt certată. Lui îi place să tot vorbească, dar aşa e el. Nu mă pot certa cu soțul meu pentru ce spune el. Sebastian a scos deja o piesă, vrea şi el să vadă cum e în showbizz. Eu îl susţin, deşi i-am spus ce se întâmplă în muzică. Îl las să se convingă singur”, a mai spus cea care urca pe scenă în urmă cu câţiva ani alături de băieţii de la BUG Mafia.

Pentru că toată lumea o recunoaşte, vânzările le merg bine. Sebastian exploatează la maximum notorietatea soţiei sale şi pune condiţii pentru fiecare interviu, fotografie sau autograf. Fanii Marijuanei trebuie să cumpere ceva de pe masa lor.

Comments

  1. dan says:

    ce reclama mascata faci tu ,,fata lui Stepanescu” din presa resitzeana…asa,asa Oana…inseamna tinerii la fan uscat…hai ca esti tare !!!

  2. dan says:

    indeamna*

  3. CATALIN says:

    Da, da, imi place chestia cu “fata lui Stepanescu”, dar imi place si ca in poze sunt 2 dintre angajatele lui Stepanscu de la primarie. Probabil erau in timpul serviciului… Alo, primare se aude. Noi, cetatenii daca mergem la primarie nu au timp de noi, dar sa mearga in oras au timp!