GALERIE FOTO: Piticii serbează toamna

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

Copiii de la Grădinița Riki-Priki din Reșița au sărbătorit astăzi venirea toamnei cu prima lor serbare. Emoționați, piticii au cântat despre fructe și legume.

Educatorii de la Grădinița cu Program Prelungit „Riki-Priki” din Reșița au organizat astăzi un proiect numit ”Bogățiile Toamnei”. Cu ajutorul părinților, care au contribuit la confecționarea costumelor, au îmbrăcat copiii în legume, fructe și alte bunătăți ale toamnei.

publicitate online in ziar Express de Banat

”Astăzi am vrut să sărbătorim toamna care a venit în sfârșit și la noi. Prin acest proiect am vrut să atragem părinții aproape de noi, să ne ajute cu costumele, pe care le-au confecționat ei și să demonstrăm ce am învățat noi în câteva luni de grădiniță”, ne-a declarat coordonatoarea proiectului, Daniela Lungu.

Copiii nu doar au defilat în costumele toamnei prin fața părinților, ci au și pregătit momente artistice împreună cu educatoarele lor.

”Este foarte frumos să lucrăm cu copiii, deși uneori e și greu, dar oricum este minunat. Nu a fost deloc greu să pregătim momentele artistice cu copiii, pentru că sunt foarte receptivi și le place. Este prima lor serbare la grădiniță și au fost foarte bucuroși și în acelașii timp emoționați”, ne-a spus una dintre educatoarele de la Riki-Priki, Arthemice Ciobanu.

Deși unii dintre copiii au fost emoționați, serbarea a fost un succes, mai ales că la sfârșit fiecare copil a fost recompensat cu o diplomă și un mic premiu de sezon. Părinții s-au declarat foarte mulțumiți de organizarea serbării și de felul în care educatoarele le-au pregătit prichindeii.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

”Îmi place foarte mult cum a ieșit! Toți copiii au fost niște scumpi și au avut costume foarte reușite. Doamnele educatoare au făcut o treabă foarte bună și la această serbare! Tocmai din aceste motive am și ales grădinița aceasta pentru fetița mea, deși nu e cea mai apropiată de casă”, ne-a spus Dana Copăceanu, mama unei fetițe de la grădiniță.

Cu toții așteaptă de acum următoarea serbare, care speră să iasă cel puțin la fel de reușită ca aceasta.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631851450650″]

 

banner versay 1000x200px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/