GALERIE FOTO: Balul Bobocilor Eftimie Murgu

1000x100 (1) untitled design set 970x90 px

Au început deja pregătirile pentru Balul Bobocilor universității reșițene. Deși are loc abia peste două săptămâni, probele impun pregătiri aprige cu mult timp înainte.

Nici după cursurile din timpul zilei studenții în anul întâi nu se pot odihni. În fiecare seară din săptămână boboceii UEM se strâng în sala de sport sau în Aula Magna Universității Eftimie Murgu și se antrenează pentru marele concurs de pe 8 noiembrie.

publicitate online in ziar Express de Banat

Una dintre cele patru probe de la bal presupune o întoarcere într-o epocă apusă și, mai mult decât atât, participanții sunt nevoiți să își aleagă câte o pereche de celebrități din era respectivă ce va trebui interpretată. „Cea mai grea probă mi se pare Mașina Timpului pentru că trebuie să ne alegem două personaje istorice și să încercăm prin mișcări să le interpretăm. Noi ne-am ales Titanicul, vom face marea poveste de dragoste”, povestește perechea formată dintr-o basarabeancă și un caransebeșean.

Alți participanți au fost mai sceptici când au auzit de pregătirile acestui bal, dar când au început repetițiile și-au dat seama că poate fi o experiență interesantă. „Prima dată m-am gândit că nu o să știm ce și cum, sunt destul de grele probele, dar le vom face față. Dansul e proba preferată, dar este și cea mai grea. La proba Mașina Timpului vom interpreta pe Morticia și Gomez, din Familia Adams”, explică pentru Express de Banat, bobocul Alexandru Ursu.

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Balul Bobocilor este organizat de către Liga Studenților din cadrul Universității „Eftimie Murgu” Reșița. „Repetițiile pentru bal au început deja de o săptămână. Bobocii se pregătesc acum pentru prima probă, cea de vals vienez, alături de coregraful Ovidiu Tomescu. Următoarele săptămâni vor fi dedicate celorlalte trei probe, cea mai importantă dintre ele fiind proba de talent, dar și proba Mașina Timpului”, precizează Alina Bosănceanu, președintele Ligii Studenților Universității „Eftimie Murgu”.

Chiar dacă mai curge multă apă pe Bârzava până la seara de bal, cele zece perechi vor să fie mai mult decât pregătite pentru probe. Astfel, se întâlnesc seară de seară și fie practică proba de vals vienez, fie mai schimbă impresii pentru întoarcerea în timp.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631838210350″]

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/