Dan Popoviciu a lansat o carte

Jurnalistul Dan Popoviciu a intrat astăzi în rândul scriitorilor. Acesta a lansat prima sa carte care se intitulează “Nopțile lor”, în prezența familiei, a prietenilor apropiați, dar și a oficialităților locale.

Zeci de persoane au luat cu asalt sala de festivități a Azilului de Bătrâni din Reșița. Cartea “Nopțile lor” este o narațiune, așa cum spune Ada D. Cruceanu, cea care a redactat-o. Consilier editorial al volumului este Viorel Marineasa, iar fotografia de pe copertă a fost realizată de Casian Șerban, directorul tehnic al Vest TV Reșița.

“Este o carte prin care, de fapt, cred eu că reușesc să explic o întreagă conduită pe care am avut-o în anii de când am început să fac presă, care nu sunt puțini. Nu cred că putem trăi, nu cred că ne putem suporta unii pe alții în lipsa sentimentului de iubire. Cred că iubirea este totul și iubirea absolută la care, din păcate, nu prea putem noi să accedem cred că ar fi idealul pentru o societate normală”, a declarat Dan Popoviciu, jurnalist și scriitor.

Dan Popoviciu s-a declarat emoționat de moment și a spus ca toți banii pe care îi adună din vânzarea cărții îi donează unei fete a cărei mamă este bolnavă de cancer. Prețul unui volum este doar 9 lei.


Dan Popoviciu, alături de invitații săi

“E adevărat, îmi face o adevarată placere să fiu alături de dumneavoastră la așa un eveniment și țin să-l felicit pe Dan Popoviciu și să-mi manifest respectul față de acestă primă carte. Probabil, la o altă ediție, dacă va fi tratată și problema administrației locale, o sa am posibilitatea, cu acceptul dumneavoastră, să pot să citesc din această nouă editie”, a declarat Mihai Stepanescu, primarul Reșiței, prezent la eveniment.