EXCLUSIV Interlopul care terorizează Clisura Dunării poate scăpa de puşcărie! (UPDATE)

Apărătorul lui Remus Mogoşan a cerut achitarea temutului interlop pe motiv că nu el ar fi săvârşit faptele pentru care Judecătoria Moldova Nouă l-a condamnat la doi ani de închisoare cu executare.

UPDATE, ora 18.00

Magistraţii Tribunalului Caraş-Severin au considerat că judecătorii de la Moldova Nouă au fost prea severi cu interlopul, astfel că, i-au redus semnificativ pedeapsa. Remus Mogoşan va sta doar şase luni în închisoare.

leader board 728 x 90 px

Avocatul Ionuţ Chilom a venit astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Caraş-Severin cu un mandat de arestare preventivă emis pe numele lui Remus Mogoşan, într-o altă cauză decât cea în care a fost condamnat, mandat valabil pentru perioada 8 aprilie-11 august 2011. Potrivit martorului Ion Lazarovici, fapta pentru care Mogoşan a fost trimis în spatele gratiilor a avut loc în jurul sărbătorilor de Paşte, deci, în intervalul de timp în care interlopul se afla în Penitenciarul Timişoara. Cu alte cuvinte, Remus Mogoşan nu ar fi putut să-l bată şi pe reclamantul Costel Cotojman şi să-i distrugă maşina atâta vreme cât se afla încătuşat.

“Martorul a menţionat că faptele s-au petrecut în jurul sărbătorilor de Paşte ale anului 2011, în timp ce, partea vătămată, în cursul urmăririi penale, şi starea de fapt prezentată în actul de inculpare localizează fapta la data de 12.06.2010. Martorul a insistat că fapta s-a petrecut în anul 2011 şi nu în 2010, ceea ce înseamnă că nu este o eroare materială de consemnare a declaraţiei. Din această neconcordanţă se desprinde concluzia că nu clientul meu a săvârşit faptele reţinute în rechizitoriu”, a declarat Chilom.

Instanţa a rămas în pronunţare. Pe www.expressdebanat.ro afli primul decizia instanţei!

Comments

  1. DREPTATE says:

    Iosif Costel Cotojman este vorba despre un cioban care a coborat akum 3-5 anii de la coliba nu mai stie cum sa o de-a la intors si spune tot felul de aberati precum a si obligat pe un localnic tot cioban care are 5-8 clase sa depuna o declaratie falsa impotriva dmn Mogosan Remus care pur si simplu nu la vazut in viata lui pe acest individ care nu gandeste atunci cand vorbeste este foarte jalnic pentru ca mai este si jandarm,un nebun trebuie dus la gataia nu sa stea printre lume. Sa se faca dreptate dmn MOGOSAN si justitia sa nu fie oarba ….