Tânărul care a ucis cu 200 km/h, la primul termen

Mihail Dumitrescu vine astăzi în sala de judecată pentru primul termen al procesului de fond în care este acuzat de ucidere din culpă şi de comiterea altor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Tânărul de 18 ani mai răspunde în faţa legii şi pentru vătămare corporală gravă din culpă, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

“În noaptea de 11/12.05.2010, în jurul orelor 02.00, poliţiştii rutieri a fost solicitaţi să intervină la producerea unui accident rutier produs pe raza oraşului Bocşa. În urma cercetării la faţa locului s-a constatat că în timp ce Mihail Dumitrescu conducea un autoturism pe strada Republicii din Bocşa, din direcţia Timişoara spre Reşiţa, din cauza vitezei a pierdut controlul vehiculului şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil”, precizează Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Şoferul a scăpat cu răni minore, dar pasagera din dreapta, Minodora Pera, în vârstă de 20 de ani, a murit pe loc. Sabin Tismonar, care se afla pe bancheta din spate, şi-apierdut un picior în urma accidentului şi s-a constituit parte civilă în proces.