Şi-a îngropat în datorii cumnatul!

Ovidiu Mihăiescu, principalul suspect în cazul furtului seifului de o tonă din vila familiei Lupşac, a făcut, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, noi dezvăluiri incendiare.

Fratele soţiei lui Petrică Lupşac a mărturisit pentru reporterii Express de Banat că a fost ameninţat cu pistolul de către cel care reclamă că i-a fost furat un seif de o tonă plin cu bani. Mai mult decât atât, a spus că a văzut şi o pereche de cătuşe în maşina cumnatului său şi că acesta l-a ameninţat cu moartea, nu înainte de a-i mărturisi că-şi va căuta seiful pe cont propriu. Mărturiile lui Ovidiu Mihăiescu vin să susţină povestea unui alt tânăr din Oţelu Roşu, Romeo Mitruţ, care a reclamat la Poliţie că a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu pistolul la cap de Lupşac şi mai mulţi indivizi care purtau cagule. Ieri după-amiază, Mitruţ i-a condus pe oamenii legii la faţa locului, reuşind să identifice de unul singur locaţia în care a fost bătut cu parul şi legat în cătuşe de nişte gratii. Lupşac nu a reuşit să-şi găsească banii şi pare să aibă necazuri tot mai mari, pe numele său fiind înregistrată o plângere penală pentru lipsire de libertate, lovire şi ameninţare. Lucrurile nu se opresc însă aici.

Patron cu datorii de miliarde
Cumnatul miliardarului din Oţelu Roşu a dezvăluit şi alte lucruri despre activităţile acestuia şi despre modalităţile prin care s-a îmbogăţit. Ovidiu Mihăiescu a povestit pentru Express de Banat că banii n-au reprezentat niciodată o problemă pentru familia Lupşac. Şi-a amintit cum fostul şef al Finanţelor i-a dat pe loc 18.000 de euro pentru a-şi lua o casă, dar şi alte cazuri în care a primit bani de la sora şi cumnatul lui. Acuzat chiar şi de Cristina Lupşac, sora lui, că ar avea legătură cu furtul seifului, tânărul trăieşte un calvar care-l poate urmări toată viaţa. El a acceptat să fie acţionar alături de sora sa într-o firmă, doar cu numele şi cu semnătura, despre care a aflat de curând că e plină de datorii. Ovidiu Mihăiescu se declară nevinovat în ciuda tuturor suspiciunilor care planează asupra sa şi şi-a angajat un avocat pentru că tensiunea în care trăieşte de trei săptămâni aproape că l-a doborât.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru alte dezvăluiri în exclusivitate despre cazul furtului de miliarde de la Oţelu Roşu!

Comments

  1. alex says:

    Hai ba frate ce facem acum numai sintem ciumegi,,,pina acum umblai cu seabia pe afara ,,si acum tai bagato in teaca ,,nu mai esti ciumeg ,,,,magar fi baiat nu ……. sti tu ce sa nu fi ,,,,