“Foarte bine” pentru Spitalul Județean Reșița!

În ciuda aspectului deteriorat din unele staționare, per ansamblu, Spitalul Județean de Urgență Reșița oferă pacienților servicii medicale din cele mai bune, conform inspecției la sânge a Comisiei Naționale de Acreditare a Spitalelor.

Pe parcursul săptămânii trecute, comisia națională ce se ocupă cu acreditarea spitalelor a fost prezentă în Reșița. Conducerea spitalului este mulțumită de rezultate, în urma controlului spitalul obținând calificativul foarte bine.

Directorul Spitalului de Urgență Reșița se bucură de calificativul primit de la Comisia Națională de Acreditare a Spitalelor, ținând cont că din cele peste 2000 de criterii analizate de comisie, doar o sută nu au fost conform normelor. „S-a încheiat misiunea de acreditare a spitalelor, iar comisia formată din opt persoane a tras concluzii preliminare. Au fost verificate 2400 de criterii dintre care au fost neconforme 111 criterii, așadar cantitativ spitalul reșițean a îndeplinit peste 95 la sută din criterii. Ceea ce demonstrează că Spitalul Județean de Urgență Reșița asigură asistență medicală de calitate și că va primi calificativul foarte bine, dar arată că e loc și de mai bine” , explică Dumitru Secășan, directorul Spitalului Județean de Urgență Reșița.

CITEȘTE ȘIURMEAZĂ CONTROALE DURE LA SPITAL!

Fiind pregătiți de vizita comisiei și în urma rezultatului atât de bun, speranțele conducerii unității spitalicești sunt mari, considerând că pacienții vor veni cu mai multă încredere la spital. „Acest lucru va avea ca efecte creșterea încrederii pacienților noștri în serviciile medicale, nu numai ale Spitalului Județean de Urgență Reșița”, mai adaugă managerul.

banner 1000 x 100 hd