Schimbare de situaţie în ancheta de tip mafiot

Tânărul lipsit de libertate, bătut şi ameninţat cu pistolul la cap de fostul şef al Fiscului din Oţelu Roşu şi mai mulţi indivizi ce purtau cagule, îşi retrage astăzi plângerea făcută la Poliţie!

UPDATE, ora 14.45

La Oţelu Roşu lucrurile o cam iau razna în cazul furtului seifului de o tonă cu 20 de miliarde în el. “Am fost la Poliţia municipiului Caransebeş unde am depus rezilierea contractului cu Romeo Mitruţ pentru că, discutând cu acesta, am înţeles că vrea să-şi schimbe poziţia avută până acum. În acest caz cred că munca mea de avocat pe care am depus-o în acest dosar, în sensul administrării probelor, se duce de râpă. În acest caz, am hotărât personal să reziliez contractul de asistenţă juridică. Astăzi, la Poliţia Caransebeş, s-a deplasat o amplă echipă judiciaristă de la Reşiţa pentru a elucida starea de fapt. Consider că Poliţia îşi va face datoria în acest dosar, chiar dacă clientul meu încearcă să schimbe declaraţiile“, a precizat pentru expressdebanat.ro, avocatul Cosmin Bolosin.

Astăzi, ora 7.15

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

După ce ieri seară i-a condus pe oamenii legii la locul unde afirma că a fost sechestrat, bătut şi ameninţat cu o armă de foc, Romeo Mitruţ şi-a schimbat radical poziţia. În această dimineaţă ar fi trebuit să se întoarcă la faţa locului pentru ca poliţiştii să caute cu un detector de metale glonţul care ar fi fost tras în seara de vineri. Nu s-a mai întâmplat aşa, pentru că, în mod inexplicabil, tânărul de 24 de ani a anunţat că îşi retrage plângerea făcută împotriva lui Petrică Lupşac şi a celorlalţi indivizi necunoscuţi. Cosmin Bolosin, avocatul lui Mitruţ, a depus deja cererea prin care renunţă la a-l mai reprezenta pe tânărul agresat.
În exclusivitate pentru expressdebanat.ro, Mitruţ şi-a motivate gestul. “Nu am mai fost cu Poliţia niciunde. Voi merge la Poliţie să semnez un proces-verbal. Îmi retrag plângerea pentru că ne-am împăcat. Voi spune că ne-am împăcat şi gata”, a afirmat Mitruţ. Povestea e cusută cu aţă albă. Întrebat dacă a fost contactat de Petrică Lupşac, tânărul a spus: “Nu m-a căutat, nu ne-am întâlnit, ne-am împăcat pur şi simplu”. Chiar dacă tânărul renunţă la plângere, sunt deja destule indicii, mărturii şi chiar probe că în seara de vineri s-au comis mai multe infracţiuni pe raza oraşului Oţelu Roşu. Poliţia ştie de ele, a ridicat probe de la locul faptelor şi e aproape imposibil ca ancheta să se oprească aici, mai ales că e vorba de infracţiuni deosebit de grave.

Rămâi pe expressdebanat.ro pentru noi amănunte incendiare!

tmc 640