EXCLUSIV: Bobar pleacă din Valea Domanului!

Preşedintele CSM Reşiţa poartă de o vreme discuţii cu patronul unui club de mare tradiţie în fotbalul românesc şi pare tot mai tentat să dea curs ofertei. Lipsa investitorilor, dar mai ales criticile lansate de unii dintre consilierii locali cântăresc destul de mult în alegerea pe care o va lua, susţin apropiaţi ai şefului din Valea Domanului.    

Silvan Toma, omul de afaceri care a preluat FC Hunedoara, fostul Corvinul, a anunţat că principalul său scop este să redea hunedorenilor fotbalul de altădată, indiferent cât va dura sau cât va trebui investit pentru promovarea echipei în Liga I. Deocamdată, FC Hunedoara se chinuie şi ea în Liga a III-a, dar proiectul lui Silvan Toma este foarte îndrăzneţ. Omul de afaceri s-a gândit deja la echipa managerială care va conduce clubul, iar pentru funcţia de preşedinte a demarat discuţiile cu Cristi Bobar. “E adevărat că am discutat cu Cristi, dar nu a fost o negociere în adevăratul sens al cuvântului. E prematur să spun dacă va veni sau nu la Hunedoara. Într-o săptămână vom ştim mai multe”, a declarat, în exclusivitate pentru Express de Banat, Silvan Toma.

Cristi Bobar nu neagă nici el discuţiile purtate cu patronul Corvinului. “Eu sunt deocamdată în Valea Domanului şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine aici. Nu e nimic concret cu Corvinul, am avut o simplă discuţie în momentul în care domnul Toma mi-a vorbit despre proiectul pe care îl are la Hunedoara. Nu vreau să vorbesc despre plecarea mea atâta vreme cât nu e nimic sigur. Repet, nu a fost o negociere pentru a pleca la Hunedoara”, a spus preşedintele CSM.

Deşi cei doi au negat că ar fi bătut palma, surse apropiate clubului hunedorean susţin că Bobar are deja bagajele făcute. Prezenţa lui Toma la nunta preşedintelui CSM Reşiţa a întărit şi mai mult speculaţiile. În plus, cei doi au urmărit împreună meciul de la Hunedoara, când alb-albaştrii au trecut cu 3-1 de rosso-neri, ocazie cu care au discutat din nou.

Comments

  1. Rossonero says:

    Multumesc pentru ca ai scris corect “rosso-neri”!