Returul de la Varna, o simplă formalitate

HC Caraş-Severin a desfiinţat-o pe Spartak în partida de la Reşiţa, scor 42-23, şi a tranşat calificarea în optimile Challenge Cup la handbal masculin, astfel încât, manşa secundă a turului trei, programată sâmbătă, în Bulgaria, nu mai poate conta decât pentru palmares.

Elevii lui Gligore Czari au făcut spectacol sâmbăta trecută şi nu au niciun motiv să nu facă la fel şi în deplasarea de la Varna. Spartak este un adversar net inferior, care nu a reuşit să ţină ritmul nici măcar cu linia a doua a formaţiei reşiţene. Tehnicianul lui HC Caraş-Severin a încercat să-şi ţină elevii cu picioarele pe pământ după victoria categorică din meciul tur, pentru a evita orice surpriză neplăcută. “În handbal s-au mai văzut răsturnări spectaculoase de scor, chiar şi de mai mult de zece goluri. Eu vreau să facem un joc bun şi spectaculos în Bulgaria şi să obţinem o nouă victorie”, a declarat Gligore Czari.

În meciul de la Varna, care va începe la ora 17.30, este de aşteptat ca antrenorul reşiţean să mizeze mai mult pe jucătorii care au adunat mai puţine minute în acest sezon. Asta pentru că, miercuri, HC Caraş-Severin primeşte pe teren propriu replica formaţiei Pandurii Târgu Jiu, într-un meci restanţă al etapei cu numărul zece din Liga Naţională.