1 Decembrie, sărbătorit prin mişcare la Reşiţa

Reşiţenii cu muşchi de oţel şi fizic de invidiat sunt aşteptaţi şi anul acesta să arate ce pot la Cupa 1 Decembrie „Fitnesstudio”. Competiţia adună laolaltă atât sportivi profesionişti, cât şi amatori, în încercarea de a promova într-un mod distractiv mişcarea şi un stil de viaţă sănătos.

Ajunsă deja la a treia ediţie, Cupa 1 Decembrie „Fitnesstudio” devine tot mai populară printre reşiţeni. Organizatorii au constatat cu supriză că anul acesta nu mai puţin de 50 de concurenţi s-au înscris în competiţie. Astfel că succesul ediţiei actuale este garantat.

Startul concursului se dă la ora 16 şi sunt aşteptaţi atât sportivi, cât şi amatori, care vor trebui să-şi încoarde muşchii pe parcursul a trei probe. La prima probă, Forţă şi rezistenţă, concurenţii se vor întrece la împins bara. A doua probă, Rezistenţă şi forţă, se va desfăşura la bicicleta statică, iar pentru ultima probă, fitness masculin şi feminin, cei mai în formă concurenţi îşi vor etala fizicul bine lucrat în faţa juriului. Arbitrii vor puncta stilul, personalitatea, coordonarea şi constituţia atletică a fiecărui participant.

Categoriile, atât la masculin, cât şi la feminin, sunt: Juniori- între 14 şi 18 ani, Seniori  – între 18– 40 de ani, Masters- peste 40 de ani şi Elite, fără limită de vârstă.

La final, după multă muncă şi transpiraţie, concurenţii care au punctat cel mai mult la fiecare dintre probe, vor fi premiaţi de către organizatori şi sponsori. “Primele trei locuri la general la proba de fitness fete şi primele trei locuri la general la proba de fitness băieţi se premiază cu trofee, diplome şi produse suplimente nutritive. La împins cu bara şi pedalat la bicicletă se premiază primele 3 locuri la fiecare categorie de vârstă” a precizat Sorin Piţigoi, organizatorul competiţiei.