EXCLUSIV: Bomba anului în fotbalul românesc: Investitori italieni la FC Caransebeş! Artimon, director tehnic!

Clubul gugulan se pregăteşte să devină pepinieră pentru marile cluburi ale Europei. Săptămâna viitoare sunt aşteptaţi să sosească la Caransebeş un tehnician italian şi mai mulţi fotbalişti cu meciuri în Serie A, dar şi din America de Sud şi Africa!

FC Caransebeş poartă negocieri avansate cu un grup de impresari şi investitori italieni pentru încheierea unui parteneriat ce ar însemna ca în Parcul Teiuş să ajungă o adevărată colecţie de vedete şi tineri de mare perspectivă din întreaga lume. Proiectul pare să fie agreat de toată lumea, atât de administraţia locală, în frunte cu primarul Marcel Vela, cât şi de italieni, care au promis aducerea ca antrenor a unui fost căpitan al echipei Genoa. Mai mult decât atât, la discuţii a luat parte şi Alin Artimon, care prematur a fost anunţat ca şi plecat de pe Timiş şi Sebeş. Acesta va ocupa funcţia de director tehnic în cazul în care se concretizează discuţiile cu investitorii italieni. În cazul în care nu se va perfecta colaborarea, Alin Artimon va sta pe banca tehnică a gugulanilor şi în sezonul următor.

Palma este ca şi bătută, mai urmează doar stabilirea unor detalii şi semnarea actelor. Drept dovadă, Alin Artimon s-a întâlnit cu jucătorii şi le-a dat liber până săptămâna viitoare. Atunci sunt aşteptaţi partenerii din Italia, alături de care va lucra la alcătuirea lotului. Proiectul nu vizează numai echipa de seniori, ci şi grupele de juniori, pentru că italienii vor să dezvolte la Caransebeş un adevărat centru de copii şi juniori. Mai mult decât atât, dacă lucrurile vor funcţiona bine, primarul Marcel Vela ar intenţiona să înfiinţeze cu italienii o cameră de comerţ pentru ca între regiunea Torino şi Banatul de munte să se dezvolte relaţii de afaceri. Edilul-şef al Caransebeşului nu a dorit să discute despre acest subiect, recunoscând totuşi că microbiştii vor avea parte de surprize plăcute. Caransebeşul se dovedeşte, iată, tot mai atractiv pentru investitorii străini, acum şi din punct de vedere sportiv.

Comments

 1. Nero says:

  nu va bucurati prematur ca nimic nu se va materializa.propaganda comunista care da bine la prostime. deocamdata sa ne bucuram de capra vecinului din Resita>care se afla in moarte clinica cu echipa de fotbal.

 2. Asta Basta says:

  Ca si titlu suna bine …dar imi vine greu sa cred tot ceea ce s-a editat.Nu or mai fi gasit alt loc decat aici 🙂 Se face fabrica de macaroane si taitei si exportam din banatul de munte pizza romaneasca .

 3. eu says:

  Artimon le-a dat liber ori le-a dat cu picoru in fund jucatorilor ? daca vin macaronarii insemna ca astora le-a dat cu [icioru in cur nu liber. ciudat si Artimon ,saptamana trecuta zicea ca nu a plecat in vacanta ca a plecat definitiv si acum se intoarce si trimite jucatorii in vacanta ca de banii nu au miros.

 4. bumbum says:

  Vin şi eschimoşi din ţările arctice ale Americii, Africii şi Europei!!!!!

 5. kalaşnikov says:

  Descălecatul lui Artimon pentru a treia oară la Caransebeş îi va fi fatal, similar cu ce a păţit Pelici, Sdrobiş, Firiţeanu care au crezut că ulciorul merge des la apă…..

 6. Clarvăzătorul says:

  Stanciule, ai avut orgasm când ai scris articolul ăsta? Nu mai visa băi băiatule :)) infectule!

 7. dracula says:

  stanciu are orgasm mereu. se uda cand simte aeru