EXCLUSIV: Bobar, manager sportiv la Dinamo!

Fostul preşedinte din Valea Domanului a dat lovitura. La mai puţin de jumătate de an după ce a lăsat FCM Reşiţa pentru CS Ştefăneşti, îşi face din nou bagajele, de data aceasta pentru clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare!

Cristian Bobar s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă şi Constantin Anghelache şi urmează să fie instalat ca manager sportiv la Dinamo Bucureşti. Mutarea se va oficializa cel mai probabil după şedinţa Comitetului Executiv de luna aceasta, dar lucrurile sunt deja lămurite, chiar dacă atât Bobar, cât şi preşedintele Anghelache nu au confirmat încă în mod oficial această mutare. ,,Nu e momentul să vorbim despre asta acum. Eu am discutat de mai multă vreme cu domnul Negoiţă, se ştie asta, am declarat-o şi eu, şi dumnealului, dar toate la timpul lor”, a declarat Bobar.
Constantin Anghelache a confirmat pentru expressdebanat.ro că există discuţii în acest sens şi că i-ar plăcea să lucreze cu Bobar, dar a lăsat să se înţeleagă faptul că actele nu ar fi fost semnate. La Ştefăneşti se ştie însă altceva, patronul Nae Nicolae căutând deja înlocuitor pentru fostul preşedinte din Valea Domanului. ,,Îl ştiu pe Cristi Bobar, am lucrat împreună în Comitetul Executiv. Ne gândim la aşa ceva, e adevărat că e posibil să vină la Dinamo. Dacă angajez un om, ştiu de ce-l angajez”, a spus Anghelache.
Negoiţă şi l-a dorit pe Bobar şi la Iaşi, numai că odată ce a renunţat la a mai prelua clubul moldav a picat şi colaborarea cu cel mai tânăr şef de club din fotbalul românesc.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Dupa ce in acest sezon competitional Cristian Bobar a dat “lovitura“ in Valea Domanului rapind, inca din turul campionatului, orice sansa de promovare pentru rossoneri, a continuat cu o alta “lovitura“, la CS Stefanesti, acolo unde dupa cateva victorii dar si trei infrangeri si trei egaluri a coborat formatia ilfoveana de pe locul doi pe patru,la 13 puncte de prima clasata, rapindu-le si acestora orice speranta de promovare. Se pare ca, speriat de audierea lui recenta la DNA privind dezafilierea Universitatii Craiova, fostul presedinte resitean a parasit si pe CS Stefanesti, demisie prin care automat isi pierde si functia de membru al Comitetului Executiv al FRF. Nu-mi vine sa cred de noua “lovitura“ cu Dinamo Bucuresti avand antecedentele cu ofertele de pana acum din partea lui Poli, CSMS Iasi, Valcea etc., toate baloane de sapun dezumflate imediat. Cele scrise mai sus nu diminueaza meritele lui Bobar la Resita din punct de vedere al administrarii stadionului. Ii doresc succes celui care are facultate de management sportiv dar care pana acum nu a stiut sa aplice cele invatate!