Bestia de la Gârlişte a fost condamnată exemplar!

Iancu Măran, individul care a omorât o tânără din Oraviţa şi a încercat să o ucidă pe sora acesteia, a fost condamnat astăzi de Tribunalul Caraş-Severin.

A scăpat de puşcărie  în urmă cu mai mulţi ani pentru că anchetatorii nu au fost suficient de atenţi atunci când au investigat o crimă ce a avut loc într-o peşteră, dar de data aceasta e greu de crezut că mai poate scăpa de puşcărie. Bărbatul de 35 de ani din Gârliște a negat că, în 2002, ar fi comis crima din peşteră pentru care a fost acuzat, arestat, condamnat şi declarat până la urmă nevinovat după efectuarea probei ADN.

Măran, bestia de la Gârlişte, cum a fost numit de localnici, a lovit din nou în toamna anului trecut. A ucis o fată de 14 ani, iar sora ei cu trei ani mai mare a scăpat de loviturile de cuţit doar după ce a leşinat şi agresorul a crezut-o moartă. Tribunalul Caraş-Severin l-a găsit vinovat pentru trei infracţiuni, omor deosebit de grav, tentativă de omor şi lipsire de libertate, aplicându-i o pedeapsă rezultantă de 25 de ani, după cum ne-a precizat judecătorul Rustin Ciasc. În plus, Iancu Măran a fost obligat la plata a 40.000 de euro, daune morale către mama victimei. Sentinţa de astăzi poate fi atacată cu apel în termen de zece zile. Măran a primit una dintre cele mai mari pedepse aplicate vreodată de instanţele din Caraş-Severin.

Comments

  1. next victims says:

    @Dani Stanciu@DIICOT
    daca cele 2 fete ar fi cerut ajutorul politiei impotriva amenintarii cu moartea , ar fi intervenit politia cu mascatii ca sa le apere??
    am vazut ca mascatii intervine in apararea interlopilor,si a oamenilor de afaceri ,ba chiar se autosesizeaza pentru a interveni in apararea acestora ,dar niciodata nu am vazut sa se autosesizeze si sa intervina si in apararea oamenilor sarmani si nevinovati care nu se pot apara singuri.