Evenimentul gastronomic Banat Brunch revine în Țara Făgetului

banat brunch faget

Se pregătește o nouă ediție a evenimentului gastronomic Banat Brunch. Turiștii sunt așteptați, între 13 și 14 august, în Țara Făgetului. Sâmbătă are loc prânzul cu preparate locale tradiționale, iar doritorii pot înnopta peste noapte, pentru ca duminică să participe la acțiunea „Șură de cultură”.

În acest sfârșit de săptămână, în Țara Făgetului are loc mai mult decât un Banat Brunch. Evenimentul gastronomic revine în localitatea timișeană Pietroasa, în gospodăria profesorului Martinescu, în perioada 13 – 14 august.

Vă invităm, prin urmare, să participați în 13 august la evenimentele unui nou brunch pentru a vă reîntâlni cu bucătăria locală tradițională, iar mai apoi să înnoptați fie în grădinile casei, într-un cort, fie la pensiunile din zonă, pentru ca duminică, 14 august, să luați parte la primul eveniment Șură de cultură. Un concert al trupei Vandercris (Horea Silvio Crisovan, Florin Cvașa, Marcelle Poaty-Souami, Dănuț Blaga, Lucian Nagy), însoțit de o expoziție foto cu povești adevărate ale locuitorilor din Ținutul Pădurenilor , surprinse de Horea Preja și Cristian Tzecu. Între toate acestea, vă poftim la ture ghidate prin Țara Făgetului, ca să nu uitați unde vă aflați”, transmit organizatorii.

expresb 1000x100

Masa va fi servită sâmbătă, între orele 11.00 și 13.00, iar apoi este programată o vizită la Cascada Șopot și o oprire la Biserica de lemn din Crivina, cel mai vechi lăcaș de cult din Banat, care datează din anul 1.676.

Taxa de participare la evenimentul gastronomic Banat Brunch este de 120 lei, iar înscrierile se pot face AICI!