Europarlamentarul Dragoș Pîslaru dă liber la audiențe! „Timișorenii merită un oraș modern, bun, european”

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Dragoș Pîslaru îi invită pe timișoreni la discuții! Europarlamentarul anunță că toți cei care doresc se pot înscrie în audiență la cabinetul său deschis în orașul de pe Bega și îi încurajează să îl contacteze printr-un formular online.

Europarlamentarul Dragoș Pîslaru salută votul dat duminică de timișoreni, prin care i-au acordat legitimitate candidatului USR PLUS la Primăria Timișoara. Cabinetul său de europarlamentar, deschis în urmă cu câteva săptămâni, este gata să primească oamenii în audiențe. „Timișorenii merită un oraș modern, bun, european. După alegerile din acest weekend putem spune că Timișoara are parte de un nou început, iar noi, USR-PLUS, suntem aici pentru a construi pe termen lung. Deoarece îmi doresc ca activitatea pe care o desfășor în Parlamentul European să se bazeze și să îmbunătățească și realitatea din acest loc, acum câteva săptămâni am inaugurat în Timișoara unul din cele cinci birouri de europarlamentar deschise în țară.”, transmite Dragoș Pîslaru.

Ușile cabinetului sunt deschise tuturor celor care au probleme ce pot primi soluții din partea Parlamentului European. Înscrierea la audiențe se poate face printr-un formular; după aceea, colegii din Timișoara ai lui Dragoș Pîslaru vor prelua cererile și vor stabili întâlnirea. „În cadrul biroului vor avea loc, pe lângă evenimente care să aducă valoare comunității, și audiențe cu cetățenii pentru a înțelege problemele de la firul ierbii și pentru a genera soluții la nivel european în acord cu realitatea din țară. De aceea, dacă ești antreprenor, student, angajat sau șomer, persoană cu nevoi speciale, tânăr sau bătrân, te confrunți cu probleme de orice natură și crezi că lucrurile pot fi făcute mai bine, iar soluțiile pot veni din partea Parlamentului European, te invit să te înscrii cu încredere la audiențe în oricare din zilele și orele dedicate acestora.”, a încheiat europarlamentarul.

1000x100 (4)

CITEȘTE ȘI: Dragoș Pîslaru are birou de europarlamentar în Timișoara! Județul „stă dezastruos” la capitolul fonduri europene

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/