Eugen Băleanu: „De promisiuni ştim cu toţii că sunteţi sătui până peste cap. Moldova Nouă are nevoie de o schimbare politică radicală”

Chiar dacă problemele de sănătate îl țin departe de întrunirile cu electoratul pe candidatul Partidului Verde la șefia Primăriei Moldova Nouă, totuși mesajul lui Eugen Băleanu continuă să ajungă la cetățeni prin intermediul echipei construite în jurul acestuia, omul de afaceri reiterând că: „Acum este momentul pentru marea schimbare”.

„De promisiuni, știm cu toții, că sunteți sătui până peste cap! De 30 de ani, aceleași promisiuni, fără fapte concrete! Acum este momentul pentru marea schimbare! Eugen Baleanu rămâne alături de cetățeni, de data aceasta cu sufletul și cu gândul!. «Ceea ce nu ne doboară, ne face mai puternici». Moldova Nouă are nevoie de o schimbare politică radicală pentru viitorul copiilor noștri.”, a subliniat candidatul Partidului Verde.

În privința lucrurilor asupra cărora politicianul vrea să intervină cu prioritate, dacă electoratul îi va acorda votul încrederii în data de 27 septembrie, se numără:

– parcurile de joacă pentru copii care, în opinia candidatului pentru scaunul de edil-șef, lipsesc cu desăvârșire în Moldova Nouă;

– turismul;

– bursele pentru elevii silitori;

– un club destinat copiilor;

– îmbunătățirea situației în privința economiei locale.

(E).