”Eu vreau să fiu sincer cu timișorenii”. Dominic Fritz nu este interesat de o funcție importantă

Dominic Fritz este, cu siguranță, un candidat la primărie care nu are neapărat profilul unui politician tipic pentru România. Candidatul USR la fotoliul de primar al Timișoarei e foarte convins că va câștiga alegerile din vară. Altfel, în caz contrat, Fritz nu este interesat de o altă funcție.

Fritz a declarat că nu va fi înscris și pe lista de candidați ai USR la Consiliul Local Timișoara deoarece nu este interesat să fie viceprimar. ”Eu nu voi candida pentru consiliul local, chiar dacă se obișnuiește să fie pe primul loc și candidatul pentru primărie. Eu candidez ca să fiu primar. Eu vreau să fiu sincer cu timișorenii. Nu candidez ca să am o plasă de siguranță, ca să fiu viceprimar. Eu sunt foarte mândru de toți colegii care fac politică astăzi”, a declarat Fritz, la prezentarea candidaților USR pentru Consiliul Local Timișoara, unde a mai declarat că e convins că partidul trebuie să aibă cât mai mulți aleși locali.

La același eveniment, Fritz a promis că după ce va câștiga alegerile, a transparentiza activitatea din primărie. ”Transparența va fi arma noastră împotriva corupției și incompetenței în primărie. Vom deschide ușile, vom deschide ferestrele, vom deschide sertarele. Vom pune lucrurile pe Internet, pentru că nu s-a întâmplat nimic în ceea ce privește digitalizarea”, a mai spus Fritz, care tot evenimentul a vorbit ca și cum e deja el viitorul primar al Timișoarei.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

În același timp, Fritz a mai punctat în discursul său și că ”sinceritatea te face vulnerabil ca și politician”.

Citește și: „M-ați dat pe spate”. USR și-a prezentat ”arsenalul” cu care candidează la Consiliul Local Timișoara

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/