Încep exproprierile! DRDP Timișoara așteaptă documentele proprietarilor

Cuib de vise 1000x100

DRDP Timişoara anunţă că persoanele care dețin proprietăți pe coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național „Varianta de ocolire Timișoara Sud” sunt rugate să transmită actele de proprietate pentru terenurile care fac obiectul exproprierii și o copie după actul de identitate al fiecărui proprietar.

Persoanele aflate în cauză pot să trimită documentele pe următoarele căi: e-mail: exproprieri@drdptm.ro, prin fax: 0256/246.602 sau adresa poștală: Str. Coriolan Băran nr. 18, Timișoara, jud. Timiș.

„Nu este necesară prezentarea personală la sediul D.R.D.P. Timișoara, documentele solicitate pot fi transmise și online sau prin poștă. Documentele se vor transmite în termen de 20 de zile de la data notificării primite prin poștă”, arată DRDP Timişoara.

În ultimele două săptămâni, un număr de 350 de plicuri, dintre care 10 în străinătate, au fost transmise prin poștă persoanelor care dețin terenuri pe traseul viitoarei Variante de ocolire Timișoara Sud, conform unei hotărâri de Guvern privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național.

STPT job 1000x200

,,Imobile sunt aflate pe raza municipiului Timişoara şi a localităţilor Sânmihaiu Român, Şag, Giroc, Moşniţa Nouă şi Ghiroda, din judeţul Timiş”, mai arată DRDP Timişoara.

Lista imobilelor proprietate privată supuse exproprierii poate fi consultată AICI.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/