„Eu voi rezolva în patru zile, nu ca domnul Mocioalcă, care v-a tot dus de nas!”

Acuzat că e interesat să dețină controlul la Direcția Silvică, liderul ALDE Caraș-Severin a descris în amănunt zidul dintre cele două partide de guvernământ ridicat la nivel de județ.

Ion Tabugan a descris un adevărat zid între PSD și ALDE, între Luminița Jivan și el, situație care e întâlnită în mai toate filialele din țară. Deputatul ALDE spune că zidul la care face referire nu are legătură cu deconcentratele, cu instituțiile din județ și cu numirile în funcții de conducere. „Eu nu am fost de cinci sau de șase ani la Direcția Silvică, doamna Jivan e cea care merge mai mereu pe acolo. Conducerea a pus-o PSD-ul, nu am niciun amestec. Eu mă refeream la o colaborare mult mai largă. Am purtat o discuție cu dumneaei înainte de sărbători, când se încerca să se finalizeze o schiță de negociere să zic așa, de protocol, la nivel local. Dumneaei a promis, citez: «Eu voi rezolva în patru zile, nu ca domnul Mocioalcă, care v-a tot dus de nas». Iată că este Iulie și nu a reușit! Cu dumneaei nu am negociat absolut nimic, nu am reușit”, a explicat Tabugan.

Liderul ALDE Caraș-Severin a vorbit și despre alte nemulțumuri pe care le are legat de relația cu PSD. A amintit în acest sens de vizita ministrului Pădurilor și Apelor în județ, întâlnire la care el nici măcar nu a fost invitat, deși, datorită profesiei, era poate cel mai îndreptățit să fie acolo. „Tabugan este un om de cuvânt, un om cu care se poate negocia și care știe să negocezie, să lase de la el. 28 sau 29 de filiale ALDE nu au niciun fel de colaborare cu PSD, acolo ne aflăm acum și noi, colaborarea  a fost mult mai larga cu domnul Mocioalcă. Am adus împreună ministrul turismului, am căutat să dezvoltăm județul, să nu mai fim codași în ierarhia județelor din România. Nu vreau să intru într-o polemică sterilă, am vrut să clarific un aspect. Acest zid se referea la cu totul altceva decât a spus doamna Jivan, eu îmi doresc doar să fim constructivi, să facem ceva pentru județul ăsta”, a mai spus deputatul Ion Tabugan.

CITEȘTE ȘI:

 Nicio colaborare cu PSD și Luminița Jivan! A încercat să-i inducă în eroare și pe Dragnea și Dăncilă!

Luminița Jivan nu i-a întors niciodată spatele lui Ion Tabugan! Din contră! Președintele ALDE „avea o atitudine de lider iritat”