Luminița Jivan nu i-a întors niciodată spatele lui Ion Tabugan! Din contră! Președintele ALDE „avea o atitudine de lider iritat”

explo 1000x200

La nivel județean, „lanțul de iubire” dintre PSD și ALDE s-a rupt și nu pare să se mai lege. După ce Ion Tabugan a acuzat-o pe Luminița Jivan că la nivel local numai despre colaborare nu a putut fi vorba până acum, deputata ripostează. Cel fără deschidere ar fi tocmai președintele ALDE!

Colaborare zero și minciuni transmise la centru! Acestea sunt acuzațiile aruncate de Ion Tabugan la adresa Luminiței Jivan. „Sunt siderată de recenta declarație a deputatului ALDE, Ion Tabugan, în fapt colegul de coaliție guvernamentală din Parlamentul României. Lucrurile stau chiar pe dos, noi purtând numeroase discuții, unele dintre acestea desfășurându-se chiar în prezența superiorilor ierarhici de la București”, mărturisește liderul PSD Caraș-Severin.

Nici vorbă de distorsionarea realității în fața șefilor de la centru, la fel cum nu s-a pus niciodată problema unei atitudini nepotrivite din partea Luminiței. „Am avut multe discuții cu dumnealui chiar, asistați fiind chiar și de superiorii noștri politici. Eu am preferat de fiecare dată să discut cu argumente logice, cu calm, în vreme ce dânsul nu dădea senzația unei discuții constructive, calme, adoptând o atitudine de lider iritat, coleric, de cele mai multe ori ridicându-se de la masă în timpul discuției”, acuză deputatul PSD.

Considerând că este tratat ca o „umplutură”, Ion Tabugan a răbufnit și a spus că nu mai acceptă un astfel de comportament din partea conducerii partidului-partener, fiind deranjat și de faptul că, spune Tabugan, Luminița Jivan a pus în fruntea instituțiilor cărășene oameni din propria-i tabără. „Domnul deputat Tabugan nu poate afirma că este tratat conform propriei afirmații ca o «umplutură» din moment ce din regiunea Vest, aici în Caraș-Severin partenerul nostru de guvernare are cele mai multe deconcentrate pe care le coordonează. Și unele din cele mai importante. Amintesc aici Agenția de Mediu, Garda de Mediu, ITRSC, Director economic în Romsilva, ocoale silvice, contabili, ingineri, șefi district în fiecare ocol silvic. Consider că este regretabil și neadecvat din partea dânsului să înfiereze printr-o serie de acuzații care nu au niciun dram de adevăr”, afirmă Luminița Jivan.

CITEȘTE ȘI: Nicio colaborare cu PSD și Luminița Jivan! A încercat să-i inducă în eroare și pe Dragnea și Dăncilă!