Nicio colaborare cu PSD și Luminița Jivan! A încercat să-i inducă în eroare și pe Dragnea și Dăncilă!

Liderul ALDE Caraș-Severin, deputatul Ion Tabugan, a anunțat ruperea coaliției de guvernare și asta nu doar pentru că PSD merge la prezidențiale pe cont propriu, cu Viorica Dăncilă!

Lucrurile sunt mai mult decât clare în momentul de față, ALDE iese de la guvernare, merge cu Călin Popescu Tăriceanu în bătălia pentru Cotroceni și încep să zboare săgețile otrăvite înspre PSD. Tabugan a explicat că majoritatea filialelor ALDE s-au plâns de inexistența colaborării cu aliații de la PSD. Situația din Caraș-Severin nu e cu nimic diferită. „De când a preluat filiala, am avut doar discuții vagi cu doamna Luminița Jivan. Nu poate fi colaborare când nu porți un dialog civilizat. Eu, ca un bănățean de la munte, nu accept să fiu tratat ca unul de umplutură. Nu am fost și nici nu sunt! Cu dumneaei nu s-a putut discuta omenește, a încercat să-i inducă în eroare și pe șefii dumneaei. Nu putem discuta când spunem altceva decât realitatea”, a declarat Tabugan.

Omul din fruntea ALDE Caraș-Severin e deranjat și de schimbările făcute la nivelul instituțiilor județene imediat după ce Luminița Jivan a preluat șefia filialei PSD.