„Omul lui Cioloș în Parlamentul European ne arată adevărata față a europarlamentarilor opoziției! Au preluat atitudinea antiromânească!”

banner publicitar

Șefa PSD Caraș-Severin, candidat în 26 mai pentru Parlamentul European, a rămas cu ochii pe Bruxelles și nu-i place deloc atitudinea europarlamentarilor PNL, USR sau PRO România!

Luminița Jivan spune că a constatat cu tristețe faptul că nici nu și-au început bine mandatul în Parlamentul European și noii europarlamentari ai opoziției au preluat deja atitudinea antiromânească a predecesorilor lor. „Este antiromânesc să îți vorbești țara de rău în Europa! Indiferent de luptele politice din țară, europarlamentarii români ar trebui, de fapt, să promoveze România, nu să o critice în exterior. Lupta intereselor naționale este deja vizibilă după primele poziționări ale reprezentanților opoziției la dezbaterile care privesc România. Intervenția lui Dragoș Tudorache, omul lui Cioloș în Parlamentul European, ne arată adevărata față a europarlamentarilor opoziției. Opoziția, din păcate, nu înțelege că guvernul a reprezentat interesele României și a acționat în numele României la președinția Consiliului Uniunii Europene. Nu funcționarii și diplomații României au realizat președinția. Președinția a fost condusă de Guvernul României. La fiecare reuniune, ministrul a prezidat lucrările”, a declarat deputatul PSD Luminița Jivan.

Șefa PSD Caraș-Severin mai subliniază că realizările guvernului, ale diplomaților și ale funcționarilor la președenția Cosniliului Uniunii Europene sunt realizările României. Lucru pe care opoziția nu poate sau nu vrea să-l înțeleagă!