„Eşti împotriva vântului, îţi dai demisia!”

Cristian Angyal a fost obligat să renunţe în această săptămână la funcţia de comisar-şef al Oficiului pentru Protecţia Consumatorilor Caraş-Severin deoarece „e împotriva vântului”!
Ruperea USL-ului continuă să producă schimbări în mai toate instituţiile statului, aproape toţi liberalii sau apropiaţii acestora aflaţi în funcţii de conducere fiind puşi pe liber, printr-o metodă sau alta. Liderul PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, anunţa cu ocazia oficializării candidaturii lui Victor Ponta la preşedinţie că în judeţ există instituţii manageriate defectuos, dar că acestea nu sunt conduse de social-democraţi, ci de reprezentanţi ai altor partide, care vor fi schimbaţi.
Cristian Angyal este printre primii aflaţi într-o astfel de ipostază, numai că motivele pentru care a trebuit să renunţe la OPC Caraş-Severin par să fie cu totul altele decât spunea Mocioalcă. „Am primit seara un telefon prin care am fost anunţat ca dimineaţă să mă prezint la Bucureşti. Nu mi s-a reproşat absolut nimic legat de activitatea mea, absolut nimic legat de instituţie. Mi s-a spus că vântul bate o dată dintr-o parte, altădată din cealaltă parte şi că trebuie să demisionez. Mi s-a spus că eu acum sunt împotriva vântului. Pentru refuzul de a-mi prezenta demisia mi s-a adus la cunoştinţă că voi fi repartizat în judeţul Botoşani. Totul este politic, e foarte limpede!”, a declarat Angyal pentru expressdebanat.ro.
Fostul de acum comisar-şef al OPC Caraş-Severin şi-a mutat biroul la Consiliul Judeţean, la Serviciul de Urbanism. Plecarea sa de la OPC nu a fost orchestrată din judeţ, e convins Angyal, ci direct de la Bucureşti, pentru că în aceeaşi postură au mai fost puşi şi alţi comisari-şefi din tară. „M-au aşteptat cu demisia scrisă. Trebuia numai să o semnez. Au mai fost vreo şase comisari-şefi din ţară cărora li s-a cerut acelaşi lucru, să demisioneze!”, a mai spus Angyal.

Comments

 1. INa says:

  Când ai fost numit comisar-sef cum a fost? Probabil ai câştigat postul prin concurs,nici vorbă de “culoarea” politică…La HC Caraş-Severin cum ai ajuns preşedinte?

 2. xxx alegatorul- neinitiatul says:

  ca si altii ca dansul ,partidul la uns , partidul la dat jos,ca acum ,nu cred ca se credea pe veci inscaunat acolo ,cu leafa frumusica….PS.nu cred ca dansula a dus institutia pe culmile …semenicului,a everestului!

 3. Gigel says:

  Un mic şpăgar, era mână în mână cu marile magazine. La fel cum va fi şi urmaşul său.

  Dacă doreau să-l zboare în mod perfect justificat, trebuiau să o facă în momentul Mona Lisa, unde evident era şi el mânjit pe labe. Dar la fel de evident este că nimănui nu-i pasă de competenţă, este vorba doar de ciolan.

 4. consumator says:

  Nu sunt de acord cu ce face UNICUL PSD ,dar cu individul in cauza,pus NUMAI de SF,nu este nicio nedreptate!WOMEN ?

 5. consumator says:

  Stai la rand LIBER cu CLANUL LOLEA!