Un an de existență cu lacrimi și emoții la Centrul de Zi ABC!

Cei 30 de copii care după ore frecventează centrul din cartierul Muncitoresc au marcat printr-o serbare un an de activitate.

În urmă cu un an, copiii săraci au avut șansa de a apela la serviciile unui centru modern, în care să nu ducă lipsă de nimic după terminarea cursurilor. Astfel că, zilnic, după ore, aceștia merg la „ABC”, mănâncă, își fac temele, după care angajații administrației locale, de care aparține centrul, îi implică în diverse activități educative.

„În decursul unui an de activitate, copiii s-au implicat în diverse activități și au fost extrem de activi”, a spus directorul centrului, Toma Anderca.

„Circa 30 de copii beneficiază de serviciile centrului ABC, care este finanțat de Primăria Reșița. Pe această cale mulțumim municipalității pentru sprijinul acordat nu doar beneficiarilor de la centrul de zi, ci și sectorului de asistență socială, în general”, a declarat Cosmin Enuică, directorului serviciului de asistență socială al Reșiței.

Copiii au recitat poezii, au cântat și s-au jucat cu voluntarii grupului ARCUS. Ziua a fost extrem de emoționantă pentru părinții prezenți la acțiune, care cu lacrimi în ochi și-au aplaudat copiii.