Eşec la Bistriţa, victorie cu Ştiinţa lui Mititelu

Lui Marian Pană nu i-au prea ieşit socotelile în partida de pe stadionul ce poartă numele legendarului Jean Pădureanu, astfel că rosso-nerii sunt obligaţi să învingă, miercuri, adevărata Universitatea Craiova.

 

Metalul Reşiţa a pierdut la limită în faţa Gloriei Bistriţa, singurul gol al întâlnirii fiind marcat de Roşu, în minutul 75. Antrenorul formaţiei din Valea Domanului era foarte optimist înaintea jocului şi declara că elevii săi sunt gata să aducă toate cele trei puncte din această deplasare. Tot Pană vorbea despre obţinerea a cel puţin patru puncte din meciurile cu Bistriţa şi Craiova lui Mititelu.

Obiectivul tehnicianului a fost ratat astăzi, dar fanii reşiţeni ar fi mulţumiţi şi cu trei puncte, cele puse în joc la meciul de miercuri. Se anunţă însă o confruntare dificilă, pentru că FC Universitatea a fost detronată din fotoliul de lider tocmai de Universitatea primăriţiei Olguţa Vasilescu, duşmanul de moarte al lui Adrian  Mititelu şi al miilor de fani olteni.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Iata curriculum vitae a antrenorului Marian Pana din ultimii 5ani:
  Stiinta Bacau – 5 luni
  Gloria Bistrita – 2 luni
  CS Mioveni – 5 luni
  Universitatea Cluj – 4 luni
  Unirea Urziceni – 3 luni
  Farul Constanta – 4 luni
  CS Mioveni – 6 luni
  FC Bihor – 5 luni
  FC Costuleni – 1/2 luna
  Metalul – ?
  Oare omul cu care in retur AFCM Resita antrenata de Rocco Sandu nu a pierdut decat un singur meci si acela la promovata Minerul Motru este un cancer al fotbalului din Valea Domanului

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Metalul Resita a 13-a echipa antrenata de Marian Pana…

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/