Candidatul pentru europarlamentare!

Regiunea Vest a transmis conducerii centrale a Partidului Democrat Liberal propunerile la lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. Caraş-Severinul este reprezentat de omul de afaceri Ilie Buzescu.

Conducerea PDL a decis ca lista pe care organizaţia o va susţine pentru alegerile europarlamentare să se definitiveze în funcţie de rezultatele obţinute la alegerile din 2012 de cele patru filiale din regiune. „Fiecare organizaţie judeţeană are practic un candidat pe care să îl susţină şi care se va regăsi pe listă în raport de performanţele fiecăruia. Ca să nu apară niciun fel de discuţii cu privire la modul de întocmire a listei pentru europarlamentare, noi l-am desemnat pe Ilie Buzescu să reprezinte Caraş-Severinul. Este un coleg din Biroul Permanent Judeţean, om de afaceri şi consilier local al municipiului Caransebeş”, a explicat Valeria Schelean, liderul PDL Caraş-Severin.

Potrivit acesteia, nu există un termen de definitivare a listei, ieri fiind ultima zi în care toţi vicepreşedinţii regionali puteau veni cu propunerile pe care le-au adunat din judeţe. „Ulterior, aceste propuneri împreună cu CV-urile persoanelor nominalizate vor fi analizate la nivel de conducere, după care va fi publicată şi lista finală”, a adăugat Valeria Schelean.

Comments

  1. Alexandru Nemoianu says:

    Valeria Schelean actioneaza cu mana sigura si cu viziune.Nadajduiesc ca ea va sti sa foloseasca actualele nereguli si ilegalitati comise de conducerea judetean intr-o maniera care sa duca la inlocuirea lor(actuala conducere judetean) definitive.