FOTO: 5.000 de reşiţeni au venit în noul Ocico!

promovare online Timisoara Casa Auto

La prima oră a dimineții, piața de vechituri a fost luată cu asalt de clienții nerăbdători să testeze noua locație. Comercianții au avut unele nemulțumiri, dar totul ține de obișnuință, asigură oficialii de la Piețe.

Toate mesele puse la dispoziție de societatea Consiliului Local au fost închiriate astăzi, dar mulți dintre comercianți au vociferat pentru faptul că nu au mai putut să intre cu mașinile în piață, să se adăpostească de ploaie sau de ninsoare, mai ales că se apropie iarna. În rest, diferențele de preț nu sunt mari față de vechea locație, Stadionul Gloria, acolo unde piața nu a fost autorizată niciodată. Oficialii municipalității au declarat că vor rezolva și această problemă, întrucât unul dintre obiectivele pe termen lung este acoperirea pieţei.

În ce îi privește pe reșițeni, aceștia au fost încântați de faptul că spațiul este suficient de mare, iar marfa este așezată civilizat. „Este frumos!  Singura mea problemă este că la stadion știam deja comercianții care au marfă bună, iar acum de un sfert de oră încerc să îi reperez”, a declarat o reșițeancă, prezentă astăzi la Ocico.

Și alți reşiţeni s-au simțit derutați, dar spun că totul ține de obișnuință. „Arată bine, nu am ce să obiectez și unde mai pui faptul că nu va mai fi noroi când va ploua. Mai sunt mici detalii care trebuie puse la punct. De exemplu, nu am văzut pubele, nu ar strica să fie vreo 2,3 prin zonă, să nu se facă mizerie, pentru că e păcat”, a spus un alt reșițean, care s-a declarat mulţumit şi de locurile de parcare amenajate de Primărie pe Aleea Gugu, pentru că a avut unde să îşi lase maşina.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157637215902525″]

promovare banner maxagro

Angajaţii de la Pieţe, în acţiune
Oficialii de la Piețe se declară mulțumiți de modul în care s-au derulat astăzi evenimentele. „Toți  angajații au fost mobilizați încă de la ora 6.00. Suntem aici să răspundem nevoii comercianților. Deși nu s-au ocupat toate mesele la licitație, astăzi au fost închiriate, astfel că nu mai avem niciun loc liber. În viitor, mai cumpărăm mobilier, iar într-o etapă următoare vom turna asfalt și vom acoperi obiectivul, cu sprijinul domnului primar Mihai Stepanescu. Am pregătit 5.000 de bilete pentru intrare, iar la ora 12.00, erau date aproape toate. Eu zic că este un lucru bun. Mai sunt detalii de pus la punct, dar în timp se vor rezolva toate, în bine pentru reșițeni”, a spus Maria Giuricici, director la SC Piețe SRL.

Directorul a mai adăugat că tot astăzi societatea a organizat și o piață volantă în cartierul Muncitoresc, acțiune ajunsă deja la cea de a treia ediţie, dar care se doreşte a fi permanentizată. În acest sens, 40 de mese de la fostul Ocico, de la Gloria, au fost recondiţionate şi amplasate în cartierul mărginaş, astfel încât oamenii care locuiesc în zonă să nu mai fie nevoiţi să parcurgă distanţa mare până la Piaţa Reşiţa Sud.

 

 

publicitate tmc 640

Comments

 1. suporter says:

  Stepi dumnezeu nu doarme… ti-ai batut joc de o multime de oameni prin schimbarea locatiei ,ai nenorocit oameni care isi duceau traiul de pe o zi pe alta ,dar cu demnitate, nu au venit sa iti ceara ceva ,in schinb tu ai cersit voturi in ocico, ai ajuns primar si ai uitat sa te bata dumnezeu pe tine Misule dar imi este frica ca pica pe familie si familia nu merita asta ruscan nenoricit si fara suflet.

 2. Alios says:

  Ce a ajuns Resita!? O piata de vechituri care a fost inaugurata cu fast! Credeam ca este vorba de crearea de noi locuri de munca, de o societate comerciala, prin care oamenii sa poata simti in propriile buzunare si nu o modalitate prin care tot Primaria beneficiaza de pe urma amaratilor!

 3. Marian Eftimie says:

  Sa-ti ajute DUMNEZEU ca prea bine zici. Are doau blocuri daramate si nu face nimic pentru ele. Cu banii de pe piata le putea face traiul mai bun. Piata asta putea sa stea si pe Valea Terovei in parcul industrial. Pentru ei o fi fost un succes ca au vandut 5000 de bilete, dar pentru noi ca nu am avut loc pe unde sa trecem, ca ne-am zgariat masinile si oglinzile nu a fost nici un succes. Taximetristii se claxonau cu cei de pe microbuze, Politistii Locali faceau figuratie, oamnii erau loviti cu tamponul sau cu oglinda de masini, asta a fost marea ingramadeala. Da tot a fost bine ca unu cara fleicile de carne de la Kaufland si bidoanel cu apa sa faca si el un gratarel, un mititel ca de asta e la moda la roman.

 4. Anonim says:

  Sa va fie rusine celor care doar comentati,
  aceleasi locuri de parcare la aveati si dincolo, aceeasi surafata amenajata,
  doar ca acolo nu se ,,vedeau’ toate veniturile.Ati uitat cand aceeasi
  comentatori criticau conditiile de la Gloria? Cand se acuza administratia si
  direct primarul ca nu face nimic? Acum ca s-au luat masuri, surpriza…. aceleasi
  comentarii.SA VA FIE RUSINE!!!

 5. Cristi says:

  Piata de la gugu este o piata civilizata, nu mai inotam in noroi si nu mai sunt haine aruncate pe jos. In plus banii merg la bugetul local din care se vor face alte lucrari in oras. Nu-i inteleg pe cei care comenteaza aiurea si in necunostinta de cauza.

 6. Mirceacs says:

  Probabil scriu de rau cei care “mulgeau” de acolo… piata chiar este civilizata si era necesar sa se stopeze activitatea de acolo pentru ca banii mergeau in directia gresita.