Escrocul care l-a „consiliat” pe Frunzăverde, trimis în judecată!

Eliberat în primăvară din puşcărie, unde a stat închis pentru infracţiuni repetate la legea cecului, Horia Vădrariu e judecat acum, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

 

Vădrariu, care a fost în urmă cu câţiva ani consilier al preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, nu a putut sta prea mult departe de fărădelegi şi a încercat să „rezolve” angajarea soţiei unui poliţist de frontieră pe un post de asistentă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa. Bineînţeles, pe şpagă. A încercat să ungă mai multe persoane care ar fi putut aranja angajarea Svetlanei Vijijoii, numai că s-a ars rău de tot. Marian Sorca, preşedintele comisiei de examinare, a anunţat organele de cercetare penală şi a ajutat la prinderea lui Vădrariu în flagrant.

În faţa unor probe de necontestat, Vădrariu şi-a închipuit tot felul de scenarii. Explicaţiile lui n-au convins pe nimeni, astfel că a fost trimis în judecată, alături de femeia care şi-ar fi dorit să ajungă asistentă medicală pe şpagă, dar şi de soţul acesteia, Cristian Vijijoii, poliţistul care a trecut de partea cealaltă a legii. În sala de judecată, Vădrariu şi-a revizuit declaraţiile, acum mizând pe procedura simplificată, ceea ce înseamnă recunoaşterea în totalitate a faptelor, dar şi o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsă. Până la intrarea pe fondul cauzei însă, Tribunalul Caraş-Severin a constatat astăzi legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Horia Vădrariu şi Cristian Vijijoii, măsură ce a fost menţinută pe o durată de 30 zile, începând cu data de 18 septembrie 2015 până în data de 17 octombrie 2015, inclusiv.

Comments

 1. Radivoj Milenovici says:

  Daca toti ar fi procedat in felul lui Marian Soarca , astazi in Romania coruptia ar fi fost o ”minuscula” sociala , iar competenta din instituti ar fi fost de o rata foarte ridicata . Bravo Mariane , Romania are nevoie de mai multe persoane ca tine !

 2. Rony says:

  da ai dreptate Radivoj dar din pacate Marian asta este cel mai mare spagar din spital asta o stiu toti

 3. CINE ESTE ACEST DOMN VĂDRARIU HORIA ? S-A NĂSCUT IN TOPLEŢ, A FĂCUT ARMATA LA TRUPELE DE SECURITATE-MILIŢIE, S-A CĂSĂTORIT INAINTE DE 1989 CU FIICA COLONELULUI DE SECURITATE ION GEORGESCU, FOST LOCŢIITOR POLITIC AL INSPECTORATULUI JUDEŢEAN AL M.i.(MILITIE ŞI SECURITATE) FOST MEMBRU IN COMITETUL DE PARTID AL MI.I.(ACOLO L-A PRINS REVOLUŢIA. UN OM DE CARACTER. VĂDRARIU S-A DESPARŢIT DE SOŢIE, A FOST MÂNA DREAPTĂ A LIFTIERULUI-DEPUTAT ARMAŞ ZIS FALIMENT BĂILE HERCULANE. L-A FABRICA DIN TOPLEŢ A LUI ARMAŞ, A FOST DIRECTOR DE SUCCES DUCÂND FABRICA LA FALIMENT.DAR ŞI+A CONSTRUIT VILE PENTRU EL. A FOST CERCETAT SI PENTRU UN ALT ARMAŞ PETRICĂ, MORT ÎN CONDIŢII SUSPECTE ÎN CURTEA FABRICII DIN TOPLEŢ.
  CINE ESTE MARIAN ASISTENTUL ŞEF ? CA URMARE A SALARIULUI FOARTE MARE A REUŞIT SĂ ACHIZIŢIONEZE MULTĂ AVERE ÎN ULTIMII ANI. TOT ORAŞUL ŞTIE CA SUMENLE DE BANI PENTRU ANGAJARE LA SPITAL ERAU LUATE DE EL, FIIND OMUL DE LEGĂTURĂ ÎNTRE CANDIDAŢI ŞI MEMBRII COMISIEI. ŞPAGA SE ÎMPĂRŢEA. SUMELE ERAU CUPRINSE ÎNTRE 1.000 ŞI 2.000 MĂRCI GERMANE ŞI EURO, DE PE TIMPUL ACELA LUA ŞPAGĂ, DUPĂ PLECAREA LUI NELU TULBURE DIN COMISII. A FĂCUT DENUNŢUL LA CĂPRARIUS DEGEAUS, CARE ARE ÎN FAMILIE ANGAJAŢI ÎN SPITAL. OARE TOT PRIN COMISIE DIN CARE FĂCEA PARTE MARIAN PREACINSTITUL? LA PUŞCĂRIE CU EI

 4. Al cui ,,MEMBRU'”de partid e d-l marian??????????????? Inpricinatul era om de-al casei lui…..frunza. DECI….Foaie verde,mar, rotat, inca o victima de partid…

 5. popescu says:

  consiliul judetean a ajuns loc de refugiu penturu multi ” penalisti”,gen acest specimen , pentru securisti, pentru amante ,pentru odraslele domnilor imbrescu, batea,andritoi , roseti ,borduz,etc , care taie frunza la caini si se plimba cu masinile statului pa banii nostrii ai fraierilor.uitativa sa vedeti cum masinile consiliului judetean au devenit proprietatea acestor profitori, parcandu-le cu nerusinare la locintele lor si folosindu-le pentru interesul lor si al familiei. am uitat-o pe marea directoare gina care ,saracuta nu mai poate emite ordine de plata catre directia de patrimoniu dearece beneficiarul este putin plecat la brutarie.