Elevii din Oraviţa, în colindă la Spitalul Marila

Elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic „Mihai Novac” din Oravița le-au adus și în acest an un strop de bucurie pacienților ceva mai izolați din cadrul unității spitalicești de pe Valea Carașului.

Pentru al treisprezecelea an consecutiv, elevii liceului orăvițean continuă să le aducă o mângâiere, în prag de sărbători, bătrânilor internați la Spitalul Orășenesc Oravița Secția Marila.

Proiectul de voluntariat intitulat „Salvați bătrânii” a luat naștere în 2006, la inițiativa conducerii unității de învățământ din Oravița în parteneriat cu unitatea spitalicească de pe Valea Carașului, de atunci și până în prezent aceștia continuând frontul comun pentru a lumina privirea vârstnicilor, brăzdată de nenumăratele încercări ale vieții, în preajma sărbătorilor de Crăciun.

leader board 728 x 90 px

La fel ca în anii trecuți, astăzi, 17 decembrie, tinerii și câțiva profesori din cadrul Liceului Tehnologic „Mihai Novac” au trecut pragul spitalului din Oravița, pe lângă colinde și gândurile bune transmise pacienților în preajma nașterii lui Iisus Hristos, colindătorii au oferit fiecărui bătrân câte o pungă cu alimente, dulciuri și fructe, un gest mic pentru o bucurie mare.