Cartier de vile la ieșirea din Oravița spre Ciclova Română!

Locuitorii orașului de pe Valea Carașului pot cumpăra la prețuri accesibile teren pentru ridicarea unei case în zona Cantonului, spre Ciclova Română!

Administrația publică locală din Oravița și-ar fi dorit acolo un cartier pentru tinerele familii, dar lipsa solicitărilor au făcut ca acum oferta să fie deschisă tuturor celor care își doresc o casă nouă. Primăria a anunțat că 90 de loturi de teren, provenite din dezmembrarea unor terenuri aparținând domeniului privat al orașului, sunt disponibile doritorilor începând cu această săptămână. Zona respectivă oferă posibilitatea construirii unei case într-o oază de liniște, care beneficiază de toate utilitățile.

Cele 90 de terenuri puse la dispoziție pentru construirea de case familiale vor fi scoase la vânzare, prin licitație publică deschisă cu strigare, suprafețele parcelelor fiind cuprinse între 800 și 1.000 de metri pătrați, în timp ce prețul de pornire este de 6,09 euro/mp.

leader board 728 x 90 px

Documentația de atribuire pentru licitație se poate achiziționa de la biroul de Urbanism – cam. nr. 5, zilnic, în intervalul orar 09.00-15.00, începând cu data de 19 decembrie. Mai multe detalii pot fi obținute la secretariatul primăriei sau la numărul de telefon: 0255 571 133.