Udrea ar fi putut candida în Caraş-Severin!

Preşedintele PDL Caraş-Severin, Nicuşor Vasilescu, spune că sprijinul pe care fostul ministru al turismului i l-a acordat pentru ca staţiunea de pe Valea Cernei să renască i-ar fi garantat acesteia succesul la alegerile din 9 decembrie.

ARD Caraş-Severin mizează pe două femei la alegerile parlamentare şi ar fi putut să o arunce în luptă şi pe a treia. Elena Udrea a fost dorită şi ea alături de Cornelia Dunăreanu şi Valeria Schelean pe listele Alianţei România Dreaptă pentru Camera Deputaţilor, lucru recunoscut chiar de Nicuşor Vasilescu. “Cu doamna Udrea am câştigat multe proiecte la Herculane. Putea candida şi în Caraş-Severin. În 23 de ani cred că e singul om politic care a acordat atenţie Băilor Herculane. Proiectele la care lucrez astăzi şi la care voi lucra în continuare sunt câştigate cu Elena Udrea”, a declarat liderul ARD Caraş-Severin.

Elena Udrea a ales un colegiu din Neamţ, dar Vasilescu e convins că poate conta şi de acum încolo pe sprijinul fostului ministru al mediului. “Cred că ar fi fost interesantă candidatura doamnei Elena Udrea în Caraş-Severin. Tot respectul pentru dumneai, dar şi-a dorit să candideze în altă parte. Este singurul om politic care a acordat atenţie în 23 de ani staţiunii. Ne-a ajutat şi dacă va mai avea ocazia, cu siguranţă, o va face şi în continuare”, a mai spus Vasilescu.

Comments

 1. dan says:

  la cate afaceri a facut in Caras-Severin Cocos al ei,la cati bani au facut prin zona Banatului,cu siguranta era buna aici…doar asa o puteam huidui si pe ea si pe ARD-ai-ar focu…astia…NISTE GOLANI,da-i dracu !

 2. Mihai says:

  Baile Herculane arata jalnic. Mizeria este la ea acasa. E drept ca nu primarul face mizeria, dar el poate lua masuri.

 3. banatzeanul says:

  primarul din Baile Herculane credeti voi ca-i interesat de curatenie?ce dracu,oameni suntem…atata timp cat are sprijin de la capitala…il doare la basca…

 4. Theea says:

  nashpetul de Vasilescu ar fi dat si el o clantza…dar sa stea dracu pe pace ca n-are loc de dat clanta gainei lui cocos…:))…saracul nu-si vede lungul nasului…

 5. BUCHINAR says:

  dOMNUL vASILESCU

 6. BUCHINAR says:

  De ce Domnul Vasilescu uita ca este doar copresedinte, unul dintre ei, la ARD. Sa isi fi schimbat PDL doar numele!