„Privim ARD ca pe o chestiune de viitor!”

Ţărăniştii din Caraş-Severin nu au niciun candidat la alegerile parlamentare, dar îi susţin pe cei propuşi de PDL pe listele alianţei din care mai face parte Forţa Civică.

Secretarul PNŢCD Caraş-Severin este de părere că niciun partid nu va reuşi de unul singur în actualul context politic şi că e vremea alianţelor. „Se pare că PNŢCD este primul partid care a înţeles că în România e nevoie de alianţe pentru a avea succes. Dacă unii se gândesc că perioada 1997-2000 a fost una grea, le reamintesc că atunci s-a plătit majoritatea datoriilor României. PNŢCD face parte acum din această alianţă pe care partidul o consideră de succes”, a declarat Sârbu.

Ţărănistul este încântat de candidaţii cu care ARD se prezintă la alegerile parlamentare în Caraş-Severin. „Nu pot să nu remarc faptul că se acoperă o gamă largă a vieţii sociale prin candidaţii propuşi de PDL. Recomand tuturor membrilor PNŢCD, tuturor simpatizanţilor, să voteze candidaţii ARD. Noi privim această alianţă ca pe o chestiune de viitor”, a mai spus Dan Sârbu.

Comments

 1. banatzeanul says:

  Dan Sarbu,credeai ca ne surprinzi cu ceva?daca asta ai incercat,n-ai reusit,ai ramas acelasi pupincurist revolutionar !!!
  auzi declaratie de dobitoc…,,primul partid care a inteles ca-i nevoie de alianta”…CUM TE MAI SUPORTA PAMANTUL ASTA MAI NENE?
  nu ti-ar mai murii multi inainte ! AMIN !

 2. Guardia Rosso Nera says:

  Sustine echipa locala !

 3. cristina says:

  Groaznic! Cum să doreşti moartea cuiva, doar pentru că nu gândeşte ca tine! Indiferent cum gândeşte, macar ştie să scrie. Aşa că “banatzeanul” ar trebui să-şi revizuiască şi limbajul şi scrisul! Dacă nu cumva şi responsabilitatea afirmaţiilor! Poate chiar şi sursa informaţiilor-Dan Sârbu, revoluţionar?!

 4. banatzeanul says:

  ia uite mai domnisoara Cristina ce slogan au ARD-istii…
  ,,un nou inceput,urmeaza calea dreapta”,of,of,of mai domnisoara Cristina,poate-mi explici si mie ce vor sa ne implementeze ARD-istii astia pe care-i sustii,ca eu nu prea pricep,deh,is mai prost pregatit…
  poi ce-au facut ARD-istii?
  asa-s de stersi ca s-au decolorat si ne vorbesc acuma de o CALE DREAPTA?
  scri ca-i groaznic sa doresti moartea cuiva,si-s de acord partial,dar ei cu genocidul lor nu asta ne doresc noua poporului roman?
  POFTIM?
  termina-te por favor…;)

 5. cristina says:

  banatzene, cred că nu înţelegi ce citeşti! Altfel n-ai fi ajuns la concluzia că-i susţin pe cei din ARD. Care se chinuie să extermine românii din vremea când se chemau PDL. Oricum nu-s băgaţi în seamă. (Poate doar…altundeva!) Por favor, problema mea era limbajul tău. Şi dacă te uiţi la poza lui Dan Sârbu – nu prea arată a om pus pe exterminare. Nu cred că trebuie confundat cu arediştii. Vorba lui Caragiale, îi trebuia şi lui un coledz. Fix treaba lui. Treaba noastră e că nu ne place să citim măscări şi atunci ne permitem să vă tragem de mânecă. Totul e să înţelegi ce citeşti! Comprende? Aşa că, poate mai termini tu!

 6. uitucul says:

  Dar de ce nu ai si un candidt macar!

  Vasilescu vrea totul si il lasati sa faca ce vrea el? Atunci de ce a mai intrat intr-o alianta daca nu stie sa imparta frateste?
  Vrea doar sa isi schimbe parul si naravul ramane.