ARD neagă blatul cu USL şi PP-DD!

Retragerea anumitor candidaţi de la PP-DD şi numele-surpriză propuse de Alianţa România Dreaptă pentru alegerile parlamentare în Caraş-Severin au dat naştere la tot felul de comentarii şi speculaţii cu privire la eventuale aranjamente între cele cele două formaţiuni politice şi USL.

Preşedintele ARD Caraş-Severin, Nicuşor Vasilescu, a ţinut să dezmintă speculaţiile apărute mai ales în Colegiul 5 pentru Camera Deputaţilor, acolo unde Valeria Schelean îi are ca şi contracandidaţi pe Simion Iancu – Simi (PP-DD) şi Ion Mocioalcă (USL). “Au fost unele afirmaţii în acest colegiu potrivit cărora am avea anumite înţelegeri cu ceilalţi candidaţi şi că noi nu am face nimic altceva decât să jucăm un rol şi să lăsăm lupta celor doi candidaţi ai USL şi PP-DD. Vreau să precizez foarte clar, eu am mare încredere în candidatul nostru, Valeria Schelean, o tânără cu experienţă”, a declarat preşedintele PDL Caraş-Severin.

Vasilescu cunoaşte cazuri în care partidele politice s-au înţeles şi şi-au împărţit mandatele, dar spune că ARD nu se bagă în astfel de jocuri. “Nu ne permitem să facem vreun fel de înţelegere. E adevărat că de 23 de ani se practică în Caraş-Severin tot felul de înţelegeri. Este şi unul din motivele pentru care eu am rămas în PDL şi voi lupta pentru reorganizare cu oameni curaţi. Indiferent ce se lansează în Colegiul 5, ne vom lupta pentru ca doamna Valeria Schelean să reuşească”, a mai spus Nicuşor Vasilescu.

Valeria Schelean a dezminţit la rândul său orice înţelegere, ba mai mult decât atât, spune că este tot mai optimistă în legutură cu şansele sale de a ajunge în Parlament. “Am intrat în această campanie electorală cu foarte mare încredere şi privesc candidatura mea cu şi mai mult optimism după ce am interacţionat cu oameni care mi-au spus că au nevoie de un reprezentant în Parlament care să le poată asculta problemele şi să le facă auzite acolo unde e nevoie”, a declarat candidatul ARD la Camera Deputaţilor.

Comments

 1. papac says:

  jigodii

 2. orly says:

  arata bine, depinde si de ce are in capatana!

 3. dan-aliosa ulici says:

  ,,UN NOU INCEPUT ! URMEAZA CALEA DREAPTA !”…:))
  mah voi aredistii astia sunteti cu toate tiglele pe casa?
  22 de ani va plimbarati de la un partid la altul si acuma vreti sa incepeti CE?
  de ce dracu 22 de ani n-ati finisat ce-ati inceput?
  ca buzunare plina va facurati,conturi grase aveti,masini de 2012 se vede ca,conduceti,CE MAI VRETI?
  de ce nu lasati si pe altii sa incerce,sa faca ceea ce voi n-ati fost in stare?
  sau aveti deja si capul iepurelui in cur?VA CRED…
  CALEA DREAPTA O URMAM…CLAR…DAR NU CU VOI MAI…TERMINATI-VA…
  LASATI-NE IN PACE CU PROSTEALA VOASTRA IEFTINA…
  daca abia a inceput Campania Electorala si voi O ALIANTA,va ganditi sa faceti O ALIANTA cu uselistii,nu-i clar ca e ALINTA intre ALIANTE?
  NE-AM SATURAT DE VOI !!! CHIAR NU PRICEPETI?
  ATATIA O SA VOTAM CAT NU PUTETI VOI FURA !!!
  CAPISCI?
  IT’S OVER !!!
  PP DD TIMES -Lady’s ,Miss and Gentleman’s !!!

 4. banatzeanul says:

  hahahahahaha…
  bine le-ai mai scris dan-aliosa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
  tu n-ai vazut ca USL-ul a declarat ca fac alianta cu ARD-ul si astia din ARD declara ca ei nu fac alianta cu USL :))
  hahahahaha ca la noi la nimeni,mai duca-se dracu.E VREMEA POPORULUI si-asa cum bine ai scris GATA… PE EI PE MAMA LOR si pe 9 decembrie 2012 sa le aratam cine-i forta in Romania asta frumoasa si INCA BOGATA !
  VICTORIA ESTE A POPORULUI ROMAN !

 5. uicnats inad says:

  nici usturoi n-au mancat si totusi gura le pute,parca-i putoare de cacat ,ARDai facul de pedelisti cacaciosi

 6. Theea says:

  oau ! ce poza bengoaza si-a facut tipa de la BanatTV…Cornelia Dunareanu…ti-ai schimbat si naravul sau doar parul?
  :)) :)) :))
  intre timp ai trecut pe la Finante sa-ti platesti datoriile?desi nu prea cred,totu-i posibil la voi portocalii…:)) ,doar ne-ati aratat asta in cei 22 de ani,si pedofilul Benga e bagat in Campania electorala dupa ce-a lucrat-o pe Tudorita…vai de pulicica ta profesore …ce-ai fost si ce-ai ajuns…din sugator de puli comuniste,te facusi mare politician,dar te dai la fete de 16-17 ani…si daca nu-ti ies jocurile,te apuci sa-l sugi pe Mihai Stepanescu si pe Frunzaverde,poate,poate te scapa ajutorul lor sa nu mai fi cercetat si-asa sa musamalizezi iesirile de pedofil,dar retine un aspect profesore:ESTI VAI DE CAPUL TAU,ITI PUTE GURA SI PUTI A TRANSPIRATIE SI IARNA,doar ti-am fost eleva

 7. banatzeanul says:

  STIRI DE ULTIMA ORA !
  Benga…pe limba rromanes=dracu ion
  profesore…te cheama…pamantul…ala galben…asta-i cea mai tare,DRACU…se duce la DRACU…

 8. emilia says:

  benga.,du-te benga:)) CE TARE…DU-TE BENGA !

 9. patrascu says:

  Domnule Stanciu,chiar crezi ce scriu parvenitii astia?
  Sunt in masura acum sa va dau scris ca in curand din doua alinte se v-a forma o noua alinta.
  Dilema este doar numele noii aliante,ARD+USL=?
  Poporul roman s-a trezit ! MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA !
  voi ne-ati mintit 22 de ani,acum e randul nostru !

 10. dan-aliosa ulici says:

  IMI VREAU RESITA INAPOI de la astia care mi-au consfiscat-o de 23 de ani,si pentru asta il VOTEZ pe 9 decembrie pe VALENTIN BLANARIU la Camera Deputatzilor. UITE DE-AL DRACU !!!

 11. uitucul says:

  Cu ce l-a spalat pe Goga de e asa de curat!

  Parca l-am votat pentru Primar in iunie! Sau este un tun, parca asa se numea pe vremuri un amestec?

 12. Theea says:

  uitucule,lucrul amestecat miroase a cacat,ori daca se amesteca Stepanescu cu Frunzaverde,miros a cacat,nu?
  vad la comentarii ca se face o alinata intre alianta uselista si alianta aredista,alta amestecatura,alt miros de cacati :))

 13. dan-aliosa ulici says:

  pe 9 decembrie 2012 resiteni,nu stati in casa,aratatzi ca voua va pasa.23 de ani i-am tot votat ca n-am avut alternativa,ca o necesitate,a aparut PP DD,haideti sa-i incercam si pe ei,haideti sa le dam o sansa PP DD-istilor,NU MAI VREM SA URMAM CALEA DREAPTA A ARD-ului,ca-i stim,si-au schimbat parul,nu si naravul,sunt fostii portocalii,pesedistii,le cunoastem atat de bine calea aia lor dreapta,stim si galbenul liberalilor,liberali cu numele,ca sunt fosti rosii si portocalii,oameni trecuti de la FSN la PSD la PDSR la PDL…si mai stiu eu pe unde,hai sa incercam si altceva…E VREMEA MOV…e ANOTIMPUL SCHIMBARII !!! ne-am saturat sa le vedem fetzele doar in campaniile electorale din 4 in 4 ani si-atat…HAI SA INCERCAM Partidul Poporului Dan Diaconescu,e partidul nostru al poporului roman…E UNICA SI ULTIMA NOASTRA SOLUTIE…HAI SA ARATAM CA NOUA NE PASA…HAI SA NU NE MAI VINDEM PE-O BRICHETA SI-UN PIX…

 14. Pakatos says:

  mi-am amintit de unde te stiu frumoaso…al tau amant m-a dat afara de la SC TURIST SEMENIC SA…daca-mi amintesc bine…ai un copil din flori…off si eu care te credeam perfecta aredistilor,imaculata …nah drace…acuma stiu si de unde ai bani de campanie electorala…clar ca-s banii lui Gruia bucuresteanul care ,,ne-a pus Semenicul in cap”…si m’atale vrei sa ajungi la parlament…ne,ne…acolo intra FEMEILE CASATORITE…sau mai sti dreq ca intra si tipele care au copii din flori?eu cred ca nu…dar la cata dobitocime ai reusit sa cumperi cu un polonic,doua (de culoare rosie)…:)))

 15. pedofilu says:

  Numai pedofil??? El este o jigodie ordinara, care șantajează sexual femeile de la 12 până la 60 de ani(indiferent daca ii sunt eleve sau subalterne/colege profesoare)! El se crede pe moșia lu” tasu, si orice femeie trebuie sa i se închine, daca nu, este mazilită.. ! Veșnic este in erecție, probabil a făcut și el priapism.