Ei vor să ducă România pe Calea Dreaptă!

Candidaţii ARD Caraş-Severin la alegerile parlamentare din 9 decembrie sunt gata să dea peste cap sondajele cu care se laudă USL şi PP-DD înainte de startul campaniei electorale.

Preşedintele PDL Caraş-Severin, Niculor Vasilescu, spune că ARD se va prezenta la alegerile pentru Parlament cu o echipă de profesionişti, alcătuită în mare parte din oameni noi pe scena politică.

„Pentru Camera Deputaţilor, în Colegiul 1 candidează Cornelia Dunăreanu, o femeie cu multă experienţă şi ambiţie. Ne-a arătat tuturor că atunci când îşi doreşte ceva, reuşeşte. E inginer de profesie, dar a demosntrat că poate merge cu succes şi pe un drum nou. În Colegiul 2 Caransebeş aşteptăm o figură frumoasă de la domnul Stănescu. În Colegiul 3 îl avem pe Aurel Miclea, care a fost obişnuit timp de patru mandate la Bozovici să câştige uşor. A înţeles în vară însă că o campanie electorală trebuie pregătită mai atent, s-a pregătit bine şi sunt convins că va fi câştigător. Pe Colegiul 4 Anina-Oraviţa îl avem pe domnul Goga, tot un fost primar. Poate că trecerea spre PNL l-a făcut să piardă alegerile locale. Oamenii arată că nu agreează aceste treceri de la un partid la altul. A revenit şi cred că va face o treabă foarte bună. În Colegiul 5 ne prezentăm cu Valeria Schelean, o tânără cu multă experienţă ca avocat într-o mare casă de avocatură din Bucureşti. A reuşit să se afirme în domeniul juridic, e ambiţioasă şi face tot ceea ce trebuie pentru a demonstra că poate şi are soluţii. Colegiul 5 va fi o surpriză plăcută”, a declarat Vasilescu.

Pentru Senat, ARD mizează pe fostul prefect, un tânăr cu înaltă pregătire profesională, şi pe un profesor universitar de la “Eftimie Murgu”.

“Pentru Senat, pe Colegiul 1,Reşiţa– Oraviţa, candidatul nostru este Ioan Sabo, doctor în economie, un candidat cu experienţă de 15 ani în finanţe. Încă e funcţionar public şi nu poate apărea până la startul campaniei electorale. Este un tânăr pe care ne bazăm. În colegiul 2 e decanul nostru de vârstă, profesorul Mănescu. Sunt convins că experienţa sa de viaţă e importantă şi benefică pentru noi toţi”, a mai spus Nicuşor Vasilescu.

Cornelia Dunăreanu intră încampania electorală cu un mesaj interesant.

“Eu am ştiut să pun întrebări oamenilor politici şi din administraţie şi să aflu răspunsuri pentru cetăţeni. De această dată, trec de partea cealaltă, să rezolv problemele cetăţenilor. Am ales calea dreaptă pentru ca împreună cu electoratul, cu reşiţenii, să repunem Reşiţa pe hartă. Toţi ne dorim acest lucru. Trebuie să recâştigăm tradiţia şi trecutul important pentru Reşiţa”, a declarat candidatul ARD pentru Camera Deputaţilor.

Alexandru Stănescu spune că e nevoie de sânge proaspăt în viaţa politică din Caraş-Severin.

“Sunt născut şi crescut la Caransebeş, cunosc foarte bine problemele zonei, am venit în această echipă cu credinţa că putem face ceva pentru acest judeţ care este printre ultimele din ţară ca dezvoltare. Spiritul antreprenorial e foarte scăzut, nu sunt afaceri, locuri de muncă, spitalele s-au desfiinţat, dar nu vreau să privesc înapoi, ci înainte”, a declarat Stănescu.

Pentru Aurel Miclea, candidatura la Camera Deputaţilor reprezintă o nouă provocare. “Va fi o campanie grea, dar eu sunt pregătit să o câştig”, spune fostul primar din Bozovici.

Valeria Schelean are 31 de ani, e avocat de profesie şi candidează în Colegiul 5.

“Am ales să candidez pentru că m-am săturat de promisiunile neîndeplinite ale aleşilor noştri de până acum, care în campania electorală au venit şi ne-au prezentat proiecte, dar ulterior au invocat motive pentru care proiectele nu mai puteau fi realizate. Mi-am propus alături de echipa mea şi electoralul, pe care îl consider parte din echipa mea, să dezvoltăm judeţul, să creem pentru noi şi copiii noştri un prezent şi un viitor aşa cum merităm cu toţii. Eu vin cu un mesaj puternic, care mă reprezintă: Votează pentru tine! Plec la drum cu foarte multă încredere şi sunt sigură că putem face o figură frumoasă”, a declarat Valeria Schelean.

Dacă Ioan Sabo, candidatul pentru Senat în Colegiul 1, va vorbi despre motivele care l-au determinat să intre în cursa electorală abia după 9 noiembrie, profesorul Tiberiu Mănescu şi-a expus intenţiile.

“Vreau să le mulţumesc lui Nicuşor Vasilescu şi Eugen Cismăneanţu pentru că mi-au propus să candidez pentru Parlament. Am întâlnit oameni extraordinari în această echipă. Învăţământul suferă, sistemul sanitar, la fel. Avem elevi şi studenţi fruntaşi şi în viaţă repetenţi. Copilul meu, absolvent al Universităţii Eftimie Murgu, cu masterat în Germania, lucrează la 1.700 kilometri distanţă de casă. Ar vrea să se întoarcă aici, dar ce facem cu locurile de muncă vechi?”, spune Mănescu.

Error fetching Flickr photos: A feed could not be found at `https://api.flickr.com/services/feeds/photoset.gne?lang=en-us&format=feed-rss_200&nsid=73090501@N07&set=%2072157631911957057&per_page=50`; the status code is `404` and content-type is `text/html; charset=UTF-8`

Comments

 1. papac says:

  toti sunteti niste jigodii pedeliste,pupincuristi de-ai chiorului,sa aveti grija sa nu faceti prea multe procente

 2. banatean says:

  Cornelia Dunareanu,multa experienta la ce?sa-si plateasca datoriile la stat intai,si pe urma…discutam,sau crede ca suntem asa de idioti si nu stim unde e siteul finantelor?…hai pa Cornelia…:))))
  mai bine-l puneati ARD-av-ar focu’ pe dani stanciu pupincuristul uselist per lista voatra firati ai dracu de jigodii portocalii…

 3. Ilie says:

  Mult succes candidatilor

 4. Petru says:

  Papac am citit porcariile astea fara seaman pe care le reversi pe aici. Nu e mai bine sa iti vezi de viata ta mizera, sa grohai fericit prin laturile cu care te hranesc stapanii si sa nu mai infectezi paginile acestui site, borhot uman ce esti!Rusineee!

 5. BANATEAN ADEVARAT says:

  Ma bucur sa vad pe lista A.R.D un nume cu care Caras-Severinul se poate mandri, domnul profesor universitar Manescu Tiberiu, cel care, prin inteligenta nativa si capacitatea profesionala deosebita, merita increderea carasenilor!Este singurul membru al Academiei Tehnice Romane din judetul nostru!

 6. Theea says:

  de 23 de ani tot pe calea dreapta ne-au dus si uite unde suntem,sa se mai duca dracu

 7. ALEXANDRU NEMOIANU says:

  “Calea dreapta”? Cu cine? Cu Aurel Miclea? Acest personaj ridicol(Aurel Miclea) a patronat ca “primare” al Bozoviciului,inchiderea spitalului local.Tot el(Aurel Miclea) a cautat sa instraineze,in folos propriu,1/2 din hotarul comunei.Aurel Miclea a cautat sa creeze un “parc de vanatoare” pentru afaceristul Ion Tiriac.Dupa 16 ani de “primareala” Aurel Miclea nu stia ,sau nu voia sa stie!,ca acel spatiu era parte din parcul national Semenic.Aurel Miclea este calea spre viitor? Rusine!