ARD, alternativa sănătoasă pentru Caraş

Alianţa România Dreaptă şi-a prezentat candidaţii la alegerile parlamentare pentru colegiile din Caraş-Severin. ARD mizează pe profesionişti din diverse domenii de activitate şi mai puţin pe politicieni cu state vechi.

ARD, alianţa PDL – FC – PNŢCD, abordează într-o manieră interesantă alegerile din 9 decembrie, pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Pe liste nu mai apar nume vechi de pe scena politică, ci în mare parte oameni care au performat în domeniile lor de activitate şi care acum văd în această candidatură o altfel de provocare. “Poate părea târzie această prezentare a candidaţilor, dar eu spun că e momentul potrivit după ce USL-ul şi PP-DD-ul au făcut tot felul de schimbări. Au anunţat ceva şi au venit într-un final cu alţi candidaţi. După şase luni de când din PDL au plecat foarte mulţi membri, astăzi suntem pregătiţi, atât noi, cât şi partenerii alianţei. Venim cu candidaţi pregătiţi pentru alegeri, care au dorinţa şi capacitatea de a face administraţie centrală, de a face o politică pentru cetăţean. Echipa ARD este una de profesionişti, tânără, dar care are şi candidaţi cu experienţă, aşa cum e profesorul Mănescu”, a declarat Nicuşor Vasilescu, preşedintele ARD Caraş-Severin.

Toţi candidaţii Alianţei România Dreaptă au trecut prin Comisia de Etică a Monicăi Macovei, astfel că, lucru care îl face pe Vasilescu să susţină că are o echipă curată, pregătită pentru a face administraţie publică. “Noi privim lucrurile cu seriozitate, aşa cum am demonstrat-o până acum. Schimbarea făcută de USL, în special pe Colegiul Reşiţa, arată clar că nu au 70 la sută sau cât spun ei. Când ai făcut o prezentare comunistă pe Stadionul Naţional, ai prezentat o doamnă întregii ţări şi te întorci acasă să o înlocuieşti pentru că sondajele nu arată bine nu e normal. Nu putem spune că vom obţine 50 la sută, vom trata lucrurile cu multă seriozitate şi sperăm într-un procent cât mai mare. Noi suntem alternativa sănătoasă pentru Caraş-Severin. Dacă nu erau toate aceste migrări din PDL nu aveam şansa să fim cu adevărat curaţi”, a mai spus Vasilescu.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631911957057″]

banner 970 x 250

Comments

 1. papac says:

  Vasilescu,o jigodie pedelista,nu vezi ce moaca ai

 2. gherghe says:

  Unde sunt ceilalti membrii din ARD!
  Unde sunt cei din PNT si FC?
  E blat!

 3. selena says:

  castiga 7 din 7!