USL militează pentru europenizarea României

Liderii Uniunii Social-Liberale au susținut astăzi o conferință de presă, în cadrul căreia au vorbit despre România, în contextul regionalizării. Vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde, a precizat că în perioada următoare deciziile pe care le vor lua Guvernul Ponta vor putea aduce țara pe făgașul normalității.

Consiliul Județean Caraș-Severin a găzduit ieri în Sala de Ședințe a Consiliului Judeţean Caraș-Severin, şedinţa de constituire a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest, CDR Vest. Evenimentul a fost unul deosebit de important și din punct de vedere politic, în opinia vicepreședintelui PNL, Sorin Frunzăverde. Astfel că, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o astăzi a ținut să facă o serie de referiri la acest moment.

„Unul dintre punctele care s-a aflat pe ordinea de zi s-a referit la modificarea Legii Dezvoltării Regionale. Din perspectivă politică, nu suntem de acord cu textul de lege propus, privind dezvoltarea regională. Într-o lună și jumătate, Regiunea Vest propune un nou text pentru actul normativ care să anticipeze apariția regiunilor, fără ca județele să dispară. Vor exista municipii, județe și regiuni. Acestea din urmă vor transpune în practică realizarea descentralizării teritorial-administrative. Regiunea trebuie să preia din atribuțiile ministerelor”, a declarat astăzi vicepreședintele PNL, Sorin Frunzăverde. Acesta explică faptul că, în esență, ar fi vorba despre „europenizarea” României, pentru toate țările din UE funcționează despre acelși principiu de organizare.

Comments

 1. VLAD says:

  Ma bucura intiativa de a descentraliza sistemul administrativ, sa lasam intr-adevar puterea in mana comunitatilor locale si nu a “miticilor” de prin ministere, din locul unde “se da ora exacta”. Sper ca toate aceste proiecte se vor implini si Regiunea Banat va deveni o zona de prosperitate!

 2. alexa says:

  buna treaba cu regionalizarea, important e sa accepte toti politicientii ideea aceasta. daca nu, la pamant cu ei!!!!

  daca toata europa functioneaza dupa un sistem, de ce sa inventam noi altele.

  PS> pup reporterii express de banat

 3. naspa says:

  Mai exista fraieri care au incredere in oamenii crescuti de Iliescu si in cei care au supt de la nastase?
  Adica sa fim atat de prosti incat sa uitam cine a devalizat tara asta, sa uitam ca in perioadele cand la conducere se afla PSD sau PNL cu sprijin PSD s-au facut “marile” si “reusitele” privatizari?
  Cat de idioti ne cred astia? Cand s-a discutat problema regionalizarii s-au prefacut ca au propuneri serioase toti din toate partidele parlamentare asa ca romanii inteligenti nu mai cred in vrajeli oricum nu in minciunile celor din gasca lui Iliescu care a facut atat rau romaniei, numai cine nu era nascut sau nu a trait aici nu stie ce a facut Iliescu si gasca lui. Inca nu inteleg ce cauta Frunzaverde in gasca cu ei ca pana mai ieri avea aceeasi parere cu ce exprimata de mine aici si apropiatii lui stiu asta

 4. Theea says:

  avem incredere deplina in USL…si-n candidatul Benga…DEPLINA INCREDERE…mai ales ca acum vreun an jumatate s-a dat la liceeanca aia de 16-17 ani…:))…CUM SA NU AVEM INCREDERE TOTALA IN BENGA-PEDOFILUL?
  sau doar premierul-xerox-pedofil are voie sa si-o traga cu minore?
  vai de noi !!!

 5. AdioPICAfrunza says:

  da Grivei din coada la frunzaverde…se face ceva pt judetul Caras-Severin…nu da Grivei din coada la frunzaverde…nimic nu intra la noi…:)))

 6. DAN-PPdd-istul says:

  logic:Oana Bejenariu e semnatara articolului…doar e uselista pe fatza…TE-AM PRINS…VRAJITOAREO…:)))

 7. dan-aliosa ulici says:

  Beje…vad ca si altzii s-au prins ca esti frunzaverde…:))

 8. Pakatos says:

  Intrebari pentru candidatii USL:

  1. De ce au distrus in 23 de ani agricultura lasata de Ceausescu?
  2. De ce au inchis peste 1200 de fabrici, uzine si exploatari miniere in ultimii 23 de ani?
  3. De ce in 23 de ani au vandut strainilor tot ce avea economia tarii mai bun?
  4. Cum au reusit in 23 de ani sa alunge din tara peste 3 milioane de oameni care acum muncesc prin straini?
  5. De ce in 23 de ani au ajuns pensionarii sa moara de foame, fara medicamente si fara speranta?