Educația, esența unei vieți frumoase

Candidata la Primăria Municipiului Reșița, Ioana Todor Constantinescu, împreună cu Organizația de Femei a PER Caraș-Severin, a avut o întâlnire de suflet cu mai multe cadre didactice din Reșița. La această întâlnire au participat cadre didactice de la toate ciclurile de învățământ și s-au pus în discuție disfuncționalitățile sistemului având în vedere că în scurt timp se va deschide anul școlar 2020-2021.

Au fost dezbătute nu doar problemele personalului din sistemul de învățământ, ci și a părinților având în vedere situația incertă în care aceștia se află din cauza stării alertă.

S-au pus în discuție proiectele filialei Caraș-Severin, proiecte în care candidata la Primăria Reșița, Ioana Todor Constantinescu, și președinta organizației de femei sunt foarte implicate. Această primă întâlnire este doar începutul unor acțiuni în care cadrele didactice invitate vor putea să-și exprime punctul de vedere.

Întâlnirile cu profesorii vor continua și după terminarea campaniei electorale, ușile Filialei P.E.R. Caraș-Severin rămânând deschise pentru profesorii membri sau simpatizanți care doresc să se implice în aceste proiecte care au ca scop
principal performanța în educație.

„Dorim să mulțumim cadrelor didactice care au răspuns invitației noastre și să le asigurăm de respectul și considerația noastră. Organizația P.E.R. Reșița va avea vineri 4 septembrie 2020, o întâlnire cu cel mai bun prieten al omului la padocul Asociația Lăbuțe Prietenoase din Moniom. La această întâlnire, pe lângă hrana pe care P.E.R. Reșița o va dona, se va evalua situația materială a adăpostului unde reprezentanții P.E.R., într-o întâlnire viitoare, se vor implica activ cu resurse umane și financiare pentru a oferi animăluțelor condiții decente”, transmit doamnele din Organizația de Femei.

(E)