Distracție la Cupa Cerbul de pe Muntele Mic

Turiștii au luat cu asalt pensiunile de pe Muntele Mic, nerăbdători să profite, poate, de ultima distracție pe schiuri din această iarnă. Vremea este însorită la altinudine, astfel că toate „ingredientele” unui sfârșit de săptămână reușit vă stau la dispoziție.

Din anul 2004, la începutul lunii martie, pe Muntele Mic, se desfăşoară Cupa Cerbul Muntele Mic la schi şi snowboard. Astfel că, pasionații sporturilor de iarnă pot profita din plin de zăpada de la altitudine. Organizatorii doresc ca în fiecare an să îmbunătățească desfășurarea acestui eveniment, printr-o promovare cât mai bună și prin creșterea calității competiției. Concursul de schi alpin se va desfășura pe grupe de vârstă, iar cel de snowboard va fi open. „Așteptăm turiști în număr mare pe Muntele Mic. Înscrierile se fac inclusiv în ziua concursului. Ora de start a fost programată pentru 11.00, însă o vom modifica în funcție de vreme, dacă este cazul”, a spus Nelu Gherga unul dintre primii investitori de pe Muntele Mic.

Iniţiativa aparţine unui grup de entuziaşti, în frunte cu A.S WMT, Asociația ONG Salvamont Caransebeș, Academia Olimpică Română Filiala Caraș-Severin, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș–Severin, care doresc să menţină în circuitul iubitorilor de munte şi sport una din cele mai vechi staţiuni de schi din zonă.

Înscrieri se fac la numărul telefon: 0729.11.00.33.

Comments

  1. Willie says:

    incredibil de frumoase. eu azi ma uitam de pe gemual avionului la muntii negri ai balcanilor, incojurati de apa (rezultatul trist al inundatiilor) ceata si casutele mici-mici si-mi parea rau ca n-au dslr-ul la mine