Echipa creşte, dar coboară în clasament

Gloria Reşiţa a scos astăzi doar o remiză albă pe teren propriu, în faţa Jiului Rovinari, într-un meci ce a contat pentru etapa a şaptea din Liga a III-a de fotbal.

Înfrângerea severă de runda trecută de la Lugoj a lăsat urme, şi tinerii jucători ai formaţiei din Govândari nu au făcut astăzi un joc grozav sau nu suficient de bun încât să obţină toate cele trei puncte. Echipa pregătită de Dan Boltaşiu şi supervizată de Ciprian Urican a controlat întâlnirea în prima sa parte şi a trecut în mai multe rânduri pe lângă gol. Lipsa de inspiraţie la finalizare a costat-o în final două puncte, pentru că, după pauză, situaţiile favorabile au fost mult mai puţine şi jocul mult mai echilibrat. În ciuda rezultatului, Dan Boltaşiu a fost mulţumit în mare măsură de evoluţia elevilor săi.

,,Este un rezultat care ne nemulţumeşte. Ne doream foarte mult victoria, am avut ocazii clare în prima repriză, dar lipsa de experienţă a jucătorilor noştri nu ne-a condus spre victorie. Suntem pe un drum bun, echipa creşte de la meci la meci, dar trebuie să acumulăm şi puncte. Ne aşteaptă un meci greu la Turceni, unde sperăm să câştigăm. Ne revanşăm etapa viitoare cu o victorie”, a declarat antrenorul Gloriei.

 

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157636327619885″]

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Express de BANAT. Si Caransebesul e in Banat! FC Caransebes -Vulturii Lugoj 2-1. Muncitorul a stat. Fotografiile sunt unice din istoria presei din Banatul Montan. Daca s-ar putea ca derularea imaginilor sa se faca automat in sensul …acelor de ceasornic, nu invers, in trecut!

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Derulare inapoi/Derulare corecta

 3. expressdebanat says:

  incercam sa rezolvam ca derularea pozelor sa fie facuta in ordinea in care au fost facute. multumim pentru sugestie!

 4. expressdebanat says:

  am tinut cont de sugestie si am asezat fotografiile in ordine cronologica

 5. LuxPhotoFuchs says:

  Felicitari pentru promtitudinea raspunsului si operativitatea modificarii! Aer curat la EXPRESS DE BANAT!