După semnături pentru Ponta, UNPR s-a pus pe adunat membri de partid. Targetul: 12.000 în Caraș!

În prezent, filiala județeană a partidului are în Caraș-Severin 4.000 de membri, dar, în urma întrunirii Biroului Politic al partidului, liderii UNPR au decis că a sosit timpul să își mărească organizațiile locale.

La nivel național, partidul îşi propune ca până în 2016, cu ocazia alegerilor, să atingă un milion de membri. ,,Este o decizie comunicată de Biroul politic, cu ocazia întâlnirii de la Sinaia, la sfârşitul lunii ianuarie. Această ţintă are acoperire, măcar în faptul că, anul trecut, am adunat, în septembrie, un milion de semnături şi le-am pus în braţele, sau mai corect, la picioarele lui Victor Ponta, că era greu să le ţină în braţe, privind sprijinirea candidaturii sale la preşedinţia României. Numărul de membri pe care îi avem la ora actuală, circa 350 mii de membri la nivel naţional, şi în jur de patru mii de membri la nivelul filialei judeţene Caraş-Severin, ne fac să sperăm că această cifră este rezonabilă”, a spus astăzi senatorul UNPR, Ion Simeon Purec, în cadrul conferinței de presă pe care a susținut-o la sediul partidului.

Chiar dacă în partid nu s-a luat o decizie cu privire la modul în care partidul va candida în 2016, în alianță sau nu, membrii de partid își doresc să scoată un scor cel puțin la fel de bun ca la alegerile precedente.

,,Organizaţia judeţeană a UNPR Caraş-Severin şi-a propus să îşi păstreze targetul şi la alegerile din 2016. Aşa cum ştiţi, la alegerile din 2012 am fost o mare surpriză pentru foarte mulţi, obţinând un procent de 12 la sută la nivel de judeţ. UNPR şi-a asigurat portofoliul, atunci, pentru trei consilieri judeţeni şi 76 de consilieri locali, doi primari şi trei viceprimari. În 2016 sperăm să obţinem cel puţin acelaşi procent. Avem organizaţii în toate localităţile din judeţ, mai puţin la Brebu Nou. Cei 4.046 de membri sunt încă de la înfiinţarea partidului. Putem spune că foarte puţini au migrat la alte partide politice. Foarte mulţi dintre ei s-au înscris pentru prima dată într-un partid politic”, a precizat Mihai Bona, secretarul UNPR Caraș-Severin.

În Caraș-Severin, UNPR intenționează să își tripleze numărul de membri și să ajungă la 10-12 mii.

Comments

  1. resitean says:

    Tov. Purec, care are experiente de la PSD, PPDD,e(aproape) cel mai destept si oportunist politician!Are un simt de “orientare”ceva de speriat.Bravo lui!

  2. GGii says:

    Daca m-ar fi intrebat cineva in ce partid este Purec acum, n-as fi stiut sa raspund.
    Singurul raspuns probabil ar fi fost: IN TOATE!