După ploaie, se anunță chef de chef la Zilele orașului Băile Herculane

Băile Herculane renunță la liniștea specifică stațiunii din inima munților, pe Valea Cernei, și se pregătește de petrecere pentru trei zile frumoase de septembrie. Tradiționalele deja Zile ale orașului se vor desfășura în perioada 5-8 septembrie, în Parcul Central din stațiune.

Spectacole de folclor, muzică ușoară și muzică de fanfară, târguri meșteșugărești și gastronomice, tarabe cu de toate pentru toți, distracție și multă voie bună, dar mai ales mulți turiști care să ia cu asalt stațiunea cărășeană – toate vor îmbogăți oferta pe care Băile Herculane o scoate în față timp de trei zile, în preambulul marii sărbători ortodoxe de Sfânta Maria Mică. Se anunță forfotă mare, centrul vechi va fi închis traficului rutier, comercianții își întind deja tarabele, terasele își reconsideră meniul, hotelierii și administratorii pensiunilor primesc deja turiștii de început de toamnă. Pentru amatorii de tobogane și ringhișpiluri, un parc de distracție este și el instalat în zonă.

zilele Baile Herculane 2014

Cântă pentru gazde și goști: Talisman, Alb și Negru, Corina, Alessia, Morris, Lorenna, DJ Rynno &Sylvia, Shift, Ami, Heaven, dar și Ionela Moruțan și Ghiță Brancu. Evenimentul aflat sun genericul ,,Zilele orașului Băile Herculane” se suprapune prin completare cu turneul ,,Îngeri pentru Îngeri”, care strânge bani pentru ajutorarea unui băiețel de un an și jumătate cu probleme de vedere.

FOTO: http://www.showexpert.ro