Crima care a îngrozit Valea Bistrei, un mister!

explo 1000x200

La mai bine de o lună de când cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat într-o livadă de pe Valea Bistrei, autorii crimei sunt încă un mister greu de elucidat.

Trupul neînsuflețit al bărbatului de 39 de ani a fost găsit în data de 7 noiembrie atârnat de creanga unui copac, într-una dintre livezile situate între localitățile Măgura și Măru.

După ce necropsia a eliminat vehement varianta unei sinucideri, medicii legiști au constatat că moartea bărbatului a fost una violentă. Autorii și-au ucis mișelește victima cu mai multe lovituri la nivelul capului. Pentru a-și mușamaliza fapta, criminalii au spânzurat cadavrul de un copac și s-au făcut nevăzuți.

Nevăzuți au rămas și în zi de azi, la mai bine de o lună de când barbatul ucis a fost înmormântat. Fie că a fost vorba despre o reglare de conturi sau despre o răzbunare dementă, cert este că împrejurările suspecte în care bărbatul a fost ucis au pus pe jar autoritățile. Cu toate că, imediat după găsirea cadavrului, polițiștii au demarat cercetările și au avut în vizor un cerc de suspecți, nu există nicio pistă clară care să-i deconspire pe făptași. Investigațiile continuă și astăzi, dar criminalii sunt încă o enigmă. Autorii crimei sunt în libertate, spre groaza locuitorilor de pe Valea Bistrei.

,,Există două ipoteze de lucru. Deocamdată nu putem să dăm mai multe amănunte, există un prim suspect . Sperăm ca în curând să avem și soluția finală a cazului”, a declarat Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: EXECUTAT ÎN STIL MAFIOT. ASASINII SUNT ÎN LIBERTATE!

CITEȘTE ȘI: CRIMA DIN VALEA BISTREI RĂMÂNE O ENIGMĂ

banner 970 x 250