Executat în stil mafiot. Asasinii sunt în libertate!

explo 1000x200

Cadavrul unui bărbat de 39 de ani a fost găsit joi într-o livadă situată între localitățile Măgura și Măru.  Medicii legiști au constatat că moartea bărbatului a fost una violentă.

Trupul neînsuflețit al bărbatului atârna spânzurat de creanga unui copac. Necropsia a eliminat varianta unei posibile sinucideri. După examinarea cadavrului, s-a constatat că bărbatul avea mai multe leziuni la nivelul capului, fiind victima unei crime violente în stil mafiot. Autorii l-au ucis cu sânge rece pe bărbat, apoi și-au mușamalizat fapta spânzurând cadavrul de un copac.

Polițiștii, împreună cu procurorul care se ocupă de acest caz, au întocmit o serie de cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care bărbatul a fost ucis și mai ales pentru a-i găsi pe făptași. De asemenea, a fost deja întocmit și un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Investigațiile sunt în continuă desfășurare până la găsirea criminalului. Poliția are deja în vizor un cerc de suspecți, bănuiți că ar fi complotat la comiterea crimei. Nu se știe încă dacă este vorba de un singur autor sau de un complot.