De la duel, la… duet. Alin Nica analizează performanțele artistice ale primarului Timișoarei

alin nica

Alin Nica a comentat cea mai recentă interpretare muzicală a primarului Timișoarei Dominic Fritz, pe scena Filarmonicii Banatul, din Ziua Floriilor. Președintele PNL Timiș declară că e mai greu de realizat un duet politic cu cel cu care a parafat, verbal, o alianță la nivelul județului, decât unul artistic. 

„Dacă mă întrebați despre calitățile vocale ale domnului primar, cred că a cântat destul de bine, muzical vorbind, dar nu pot să nu remarc faptul că a dorit să distragă prin acest gest atenția de la gafa pe care au făcut-o, discriminând un gen muzical sau o etnie în modul în care l-au făcut.”, a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș, după ce Dominic Fritz a interpretat în fața timișorenilor imnul Banatului, la invitația Casei de Cultură a Timișoarei.

CITEȘTE ȘI: Talent de primar. Dominic Fritz revine pe scenă și cântă despre „bănățenii mei făloși”

Întrebat dacă ar accepta un duet muzical cu Dominic Fritz, Alin Nica a afirmat că nu spune niciodată nu. „Rămâne de văzut în viitor. Un duet politic cred că e mai greu de făcut, dar muzical am putea să mai dăm o șansă colaborării noastre.”, a declarat Nica.

De altfel, Alin Nica este la rându-i obișnuit cu scena. Spre exemplu, pe când avea 27 de ani și ocupa deja fotoliul de primar al comunei Dudeștii Noi, liberalul s-a calificat în semifinala concursului Eurovision, cu piesa „Don’t leave”.

„Continui să cânt în corul bisericii alături de enoriașii parohiei de care aparțin, la Dudeștii Noi. În fiecare an merg de Paști și de Înviere la biserica noastră și avem acel sentiment de comuniune de care m-am legat în toți acești ani de când ne-am mutat în Dudeștii Noi, eu fiind născut și crescut în prima parte a vieții în Timișoara.”, a mai spus Alin Nica.

banner 970 x 250