VIDEO. Halucinant: firma care ar trebui să curețe străzile din Timișoara fură apă de la hidranți

masina brantner

Într-o notificare transmisă societății Brantner care se ocupă de salubrizarea străzilor din Timișoara, Aquatim solicită reprezentanților companiei să vină să achite contravaloarea apei cu care una dintre mașini s-ar fi alimentat de la hidranții stradali. Aceștia pot fi folosiți doar de proprietar și de pompieri, nicidecum de firme. 

Notificarea Aquatim a fost transmisă în 19 aprilie celor de la Brantner Servicii Ecologice SRL Timișoara. În document, cei de la Aquatim spun că o mașină a companiei s-a alimentat cu apă din rețeaua publică de la hidranții stradali, fără a avea un contract în acest sens. Așa că le cer reprezentanților firmei să vină să achite factura pentru 1.000 mc apă consumată.

„Solicităm a vă prezenta de urgență la sediul societății noastre pentru a clarifica situația neplăcută în care s-a ajuns. Precizăm faptul că ați fost înștiințați că livrarea apei se poate face la anumite puncte de unde se pot alimenta mașinile firmei dumneavoastră. Drept urmare, vă înștiințăm că luna aceasta vom emite și o factură de 1.000 mc apă.”, scrie în notificarea Aquatim.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

aquatim

Documentul a fost publicat de consilierul local Pro România, Roxana Iliescu. Ea explică și motivul pentru care Brantner ar fi recurs la acest gest.

„Firma de salubrizare Brantner fură apa cu care spală anemic străzile din Timișoara, din hidranții stradali! De ce? Simplu! Dacă s-ar fi prezentat la punctele din care au voie să alimenteze mașinile cu apă, cantitățile folosite ar fi fost ușor de identificat, ceea ce nu-i avantajează deloc, pentru că ei mai mult mimează spălatul în loc să facă o treabă serioasă. Și-n plus, ar trebui să mai și plătească apa folosită la Aquatim!”, a scris Roxana Iliescu pe Facebook.

Roxana Iliescu a însoțit postarea de un video în care este surprinsă o mașină a firmei Brantner care se alimentează de la un hidrant.

Reprezentanții companiei nu au putut fi contactați pentru exprimarea unui punct de vedere.

banner 970 x 250