Nedelcea, secretar de stat cu ținte precise: Moldomin, UCMR, TMK sau Arsenal!

flavius nedelcea

Cărășeanul Flavius Nedelcea a fost numit, așa cum Express de Banat anunța în premieră, secretar de stat în Ministerul Economiei. Premierul Nicolae Ciucă a semnat decizia de numire în funcție, aceasta fiind deja publicată în Monitorul Oficial.

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Caraș-Severin, actualmente una dintre cele mai puternice voci critice la adresa lui Romeo Dunca, părăsește sala de plen și ia drumul Bucureștiului după ce Silviu Hurduzeu și Ion Mocioalcă au fost de neclintit la negocierile purtate în cadrul coaliției de guvernare. Nedelcea e al doilea om pe care PSD Caraș-Severin îl instalează într-o funcție atât de importantă la nivel central după ce a intrat la guvernare. Primul, Gabriel Știka, directorul general al Apelor Române.

„Am fost trimis în Ministerul Economiei, cred, datorită experienței mele, pe care o pot valorifica în probleme deosebit de importante pentru România, dar în special pentru Caraș-Severin. Urmează să văd ce responsabilități îmi vor fi încredințate de domnul ministru, dar cu siguranță că fosta Moldomin, preluată acum e o importantă companie din Turcia, UCMR, TMK sau Arsenal, ori alte embleme ale industriei căreșene, vor fi în atenția mea. Merg la București cu un scop precis, să văd ce se poate face pentru a le reactiva sau a le aduce pe drumul cel bun. E o mare provocare pentru mine.”, a declarat Flavius Nedelcea pentru expressdebanat.ro.

banner 970 x 250
tm4ua media express de banat (100x1000px)