VIDEO. Talent de primar. Dominic Fritz revine pe scenă și cântă despre „bănățenii mei făloși”

fritz

Primarul Timișoarei a ales să își petreacă sărbătoarea Floriilor pe scena Filarmonicii Banatul din Timișoara unde a interpretat „imnul Banatului”. Dominic Fritz a fost acompaniat de orchestra Ansamblului Timișul.

„La noi nimeni nu-i bătrân/Sărbători mândre se țin/Dumnezeu ne ocrotește/Și pământul ne rodește/Țara mea-i Banatul meu/Dumnezeu ne ocrotește/Și pământul ne rodește/Țara mea-i Banatul meu.”, a cântat cu foc primarul Dominic Fritz, duminică seară, pe scena Filarmonicii Banatul.

„Pe unde m-o dus norocul/Am purtat cu mine focul/Și pân’ am venit ‘napoi/Mi-o fost gândul tot la voi/Bănățenii mei făloși/Și pân’ am venit ‘napoi/Mi-o fost gândul tot la voi/Bănățenii mei făloși.”, a continuat primarul să interpreteze „imnul Banatului” – „Iorgovan frumoasă floare”.

1000x100 casa brutarului
banner maxagro

Primarul Timișoarei a fost invitat să cânte în cadrul spectacolului „Azi, la noi cântă tot natul!”, organizat de Casa de Cultură a Timișoarei în ziua de Florii. Pe scenă au interpretat, alături de orchestra Ansamblului Timișul condusă de Deian Galetin, artiști din zona teatrului, operei, sportului, televiziunii sau muzicii pop.

Duminică, protestanții și catolicii sărbătoresc Învierea Domnului.

Dominic Fritz este obișnuit cu scena. El a pus pe picioare, în 2004, proiectul Timișoara Gospel Project, un cor de gospel format inițial din copii instituționalizați. Nu este primul primar al Timișoarei pasionat de muzică. Și fostul edil local, liberalul Nicolae Robu, și-a manifestat cu fiecare ocazie dragostea pentru chitară și pentru versurile pe care uneori le și compunea.

tmc 640